ASN Van Beynum heeft op zeer nette en correcte wijze de schade afhandeling van mijn auto op zich genomen. Duidelijke en korte schade intake/opname. Duidelijke communicatie omtrent benodigde... ASN Van Beynum heeft op zeer nette en correcte wijze de schade afhandeling van mijn auto op zich genomen. Duidelijke en korte schade intake/opname. Duidelijke communicatie omtrent benodigde hersteltijd. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat.

Prima. Goede kwaliteit werkzaamheden. Goede service.

Duidelijk, helder en snel als het gaat om de communicatie, verwachtingen en afhandeling.

Prima afhandeling. Ook additionele kleine beschadigingen worden meegenomen. Auto wordt nog gecontroleerd op banden spanning en het interieur wordt uitgezogen.

Snelle & puike service! Kunnen de beide verzekerings maatschappijen nog wat van leren!

Prettig geholpen reparatie kon snel gebeuren wegens vakantie van ons.
Reparatie is goed uitgevoerd .

Duidelijk en heldere afspraak.
De auto is schoon en netjes afgeleverd.
De leenauto was gewoon prima.
Het kantoor is duidelijk al een tijd niet in geïnvesteerd, maar als je...
Duidelijk en heldere afspraak.
De auto is schoon en netjes afgeleverd.
De leenauto was gewoon prima.
Het kantoor is duidelijk al een tijd niet in geïnvesteerd, maar als je daar doorheen kan kijken heb je een goed bedrijf wat goed werk levert.

Fijne zaak, snelle service, auto perfect gerepareerd.

Ik heb het kontakt als zeer prettig ervaren. Het telefonisch contact voor het maken van een afspraak verliep zeer goed en ging soepel. Het resultaat van de reparatie is uitstekend en ziet er mooi... Ik heb het kontakt als zeer prettig ervaren. Het telefonisch contact voor het maken van een afspraak verliep zeer goed en ging soepel. Het resultaat van de reparatie is uitstekend en ziet er mooi uit.

Echte vakmensen! Zeer tevreden!