Auto is goed gerepareerd en heel mooi gewassen en gezogen (super goede extra service€
Contact verliep prima, via mails en telefoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De schade zelf is uiterst correct gerepareerd. Kortom uitermate tevreden met dit bedrijf.
Klantvriendelijk, duidelijkheid en professioneel. ASN autoschade Boll denkt met je mee!
Prima geregeld, keurig werk afgeleverd1
Goede service. Auto is opgehaald. ik heb na de reparatie in overleg de auto weer opgehaald. Vervangende auto prima Beschadiging mooi hersteld.
Super snel en goed geholpen door Autoschade Boll Bunnik. Zij denken mee hoe de kosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. Ben je bent een topper!!
Mijn ervaring is prima. Mijn autoreparatie moest gebeuren, maar kon niet voordat ik op vakantie ging geregeld worden. Het vervoer van mijn gerepareerde auto heeft firma Boll toen geregeld.
Voor het eerst in 60 jaar een kleine schade ! Prima hersteld, goed werk geleverd.