Prima bedrijf, altijd snel en vakkundig geholpen en perfect spuitwerk.

Alles dik voor elkaar en ga mijn cliënten ook nog meer doorverwijzen

Maken heldere afspraken en komen deze ook altijd na (ervaring door meerdere schades buiten onze schuld). Reparaties worden deskundig uitgevoerd, waarna auto weer als nieuw tevoorschijn komt. Staat... Maken heldere afspraken en komen deze ook altijd na (ervaring door meerdere schades buiten onze schuld). Reparaties worden deskundig uitgevoerd, waarna auto weer als nieuw tevoorschijn komt. Staat nu weer te glimmen op eigen oprit. Voor mij geen ander schadeherstelbedrijf!

Vriendelijk personeel

Schade aan achterbumper prima hersteld. Niets meer van te zien. Vriendelijke receptie en nette afhandeling van de afspraken. Wij zijn heel tevreden.

Vriendelijk geholpen

Prima en zeer vriendelijk ontvangen. Kordaat optreden. Wiel meteen vervangen en vervolgafspraak gemaakt voor drie dagen herstel schade. Keurig verholpen. Auto schoon opgeleverd van binnen en van... Prima en zeer vriendelijk ontvangen. Kordaat optreden. Wiel meteen vervangen en vervolgafspraak gemaakt voor drie dagen herstel schade. Keurig verholpen. Auto schoon opgeleverd van binnen en van buiten. Zeer tevreden dus.

Goede service en klantvriendelijk.

We hebben het klantcontact met Boll in Bunnik als zeer prettig ervaren. Men was vriendelijk en begripvol.
De schade aan onze auto is perfect hersteld. En alles binnen de afgesproken tijd.

Snel geholpen, hele hele fijne service, ontzettend vriendelijk personeel. Ik voelde mij echt als een koningin behandeld. Veel goedkoper dan een andere garage waar ik was geweest.