Niet moeilijk doen.
Gewoon TOP
Fantastisch team daar bij Boll
Echt een aanrader.

Ervaring is goed. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Helaas een miscommunicatie bij de eerste keer inleveren van de auto, waardoor ik mjin auto na 1dag alweer moest ophalen zonder... Ervaring is goed. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Helaas een miscommunicatie bij de eerste keer inleveren van de auto, waardoor ik mjin auto na 1dag alweer moest ophalen zonder reparatie. Maar na uiting van teleurstelling van mijn kant, alles netjes opgelost in de volgende afspraak

Personeel luistert, neemt de tijd voor jou als klant, denken mee en er is een prettige werksfeer. Auto was dezelfde dag nog klaar terwijl ik in eerste instantie rekening hield met 2 tot 3 dagen.... Personeel luistert, neemt de tijd voor jou als klant, denken mee en er is een prettige werksfeer. Auto was dezelfde dag nog klaar terwijl ik in eerste instantie rekening hield met 2 tot 3 dagen.
Herstelde schade ziet eruit als nieuw; dat kon niemand beter doen!

Fijn personeel, luisterend oor, snelle en vooral goede services!

Via mijn verzekeringsmaatschappij National Academic kwam ik met ASN in contact. Ik kende het bedrijf niet. Meteen nadat ik de schade had gemeld, nam ASN contact op via de mail. Naar aanleiding van... Via mijn verzekeringsmaatschappij National Academic kwam ik met ASN in contact. Ik kende het bedrijf niet. Meteen nadat ik de schade had gemeld, nam ASN contact op via de mail. Naar aanleiding van die mail nam ik telefonisch contact op. Meteen kreeg ik iemand aan de lijn die van wanten wist. Hij regelde een leenauto. Een dag later stond de autoambulance voor mijn deur: mijn auto werd opgehaald en de leenauto werd bij mij achtergelaten.
Ik heb een keer gebeld over het verloop van de reparatie. Wederom kreeg ik iemand aan de lijn, die mij uitstekend informeerde.
De reparatie is uitstekend uitgevoerd. Mijn auto leek wel weer nieuw. Wat ik bijzonder waardeer is dat de auto ook van binnen was gereinigd.
Kortom: ik ben heel tevreden. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Hele vriendelijk personeel alles goed afgehandeld nemen op zodra de auto klaar is ,als ooit weer schade zou hebben ga ik zeker terug naar Boll Bunnik gaan .

Professioneel, heel aardig, behulpzaam, denken mee en komen snel tot actie.
Professioneel, heel aardig, behulpzaam, denken mee en komen snel tot actie.
Het werd gelijk geregeld, foto's gemaakt, contact met verzekeringsmaatschappij en een afspraak ingepland. Leen auto gehad voor 3 dagen. Prima geregeld en zeer tevreden.

Duidelijke afspraken.
Beiden hielden zich daaraan.Ik kreeg en heb vertrouwen in de firma.

Het spuitwerk ziet er echt top uit en wordt gauw geholpen zodat je auto weer snel kan rijden met een eigen zaak is dat erg belangrijk

Snelle service en vriendelijke medewerkers.