Klantvriendelijke organisatie met een adequate aanpak. Flexibel in de planning, en een uitstekende kwaliteitsvolle uitvoering van werkzaamheden
Prettige samenwerking, behulpzaam. Afspraken worden nagekomen. Resultaat was uitstekend Prettig dat de leenauto klaar stond. Heb dit wel eens anders meegemaakt
Ontvangst vriendelijk, reparatie goed uitgevoerd , factuur duidelijk. Afwikkeling derhalve prima
Prettige medewerkers en de schade is heel netjes hersteld. De wachttijd - tussen melding en de feitelijke afspraak - was wel erg lang, drie maanden.
Toppers daar in Bunnik
Duidelijke afspraken. Vakkundig gerepareerd en brandschoon en gepoetst weer afgeleverd.
Vriendelijk personeel met een goed oor voor vragen van klanten
Prettig bedrijf met aardige en kundige medewerkers.
Prima bedrijf met een service gerichte aanpak. Komen hún afspraken na en leveren kwaliteit.
Ondanks dat het 2 weken duurde voordat ik mijn auto terug kreeg ben ik overall tevreden. Niet alles is verholpen maar het gros van mijn toegebrachte schade is verholpen.