Vriendelijke ontvangst en prettige afhandeling van de schade
Top
Zeer deskundig, vriendelijk en ontzorgen!
Fijne ervaring. Vriendelijk en kundig. Omwille van lange wachttijd (3 weken owv experts die moesten langskomen) vooraleer ik mijn auto terugkreeg, heeft men op hun kosten wat extra reparatie...Fijne ervaring. Vriendelijk en kundig. Omwille van lange wachttijd (3 weken owv experts die moesten langskomen) vooraleer ik mijn auto terugkreeg, heeft men op hun kosten wat extra reparatie uitgevoerd. De vervangauto was oke, moest wel 2 dagen wachten vooraleer deze beschikbaar was.
De algemene indruk van het schadebedrijf Boll is heel goed. de zaak is schoon de stemming is uitstekend er is veel waardering bij de werknemers voor de directeur de heer Peter Verkerk die zich...De algemene indruk van het schadebedrijf Boll is heel goed. de zaak is schoon de stemming is uitstekend er is veel waardering bij de werknemers voor de directeur de heer Peter Verkerk die zich niet te goed voelt om voor het begin van het werk de stofzuiger te hanteren. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk service is uitstekend. Dit resulteert in een kwaliteit van het werk waarop de medewerkers trots zijn.
Boll Bunnik heeft de schade prachtig gerepareerd, echt niets meer van te zien. Bovendien kreeg ik de auto gewassen terug, super!
Zeer tevreden, snelle afhandeling bijzonder vriendelijke mensen. Een bedrijf waar je graag komt, en het herstellen keurig netjes gedaan. Kreeg mijn auto keurig netjes gewassen en...Zeer tevreden, snelle afhandeling bijzonder vriendelijke mensen. Een bedrijf waar je graag komt, en het herstellen keurig netjes gedaan. Kreeg mijn auto keurig netjes gewassen en gestofzuigd terug. Mensen top en nog bedankt.
Aardige mensen, prettig contact, prima vervangend vervoer. Schade is goed hersteld. Er waren een paar opleverpunten maar deze zijn na mijn melding snel en goed verholpen.
Zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf. De klant is hier echt nog koning!