De auto is zeer netjes afgeleverd, jammer dat er iets van poets op de binnenkant deur en middenconsole was achtergelaten
Het contact met ASN Autoschade Boll in Bunnik was zeer plezierig en professioneel. De schade aan onze auto is in zeer korte tijd verholpen, er is vervangend vervoer aangeboden. Het portier is weer...Het contact met ASN Autoschade Boll in Bunnik was zeer plezierig en professioneel. De schade aan onze auto is in zeer korte tijd verholpen, er is vervangend vervoer aangeboden. Het portier is weer als nieuw!
Wordt altijd gedaan waar om gevraagd wordt
Contact en informatie verstrekking voorafgaand aan herstel, uitvoering en na oplevering helder en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De reparatie en tijdsduur en...Contact en informatie verstrekking voorafgaand aan herstel, uitvoering en na oplevering helder en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De reparatie en tijdsduur en algehele afhandeling keurig en stipt verlopen
-vriendelijk -behulpzaam -transparant
Zeer klantvriendelijke zaak. Hier staat het woord “service” nog ouderwets bovenaan. Was vanaf het eerste contact al overdonderd door de manier waarop je geholpen wordt. Erg vriendelijke...Zeer klantvriendelijke zaak. Hier staat het woord “service” nog ouderwets bovenaan. Was vanaf het eerste contact al overdonderd door de manier waarop je geholpen wordt. Erg vriendelijke en behulpzame mensen die vooruit denken en doen. Echt een aanrader!
We zijn heel goed geholpen en tevreden over de oplossing en service.
Al jaren een vertrouwd adres voor schade herstel, fijne mensen die het beste met de klant voor hebben.