Prima communicatie. Auto perfect gemaakt.
Haal en breng service naar huis ook heel prettig.

Prettige ontvangen en het gehele traject fijne communicatie

Heel erg tevreden over alles

Zonder meer goed. Leveren goed werk en maken ook auto nog keurig schoon.

Vriendelijke mensendieck samen met jou en de verzekering tot de beste oplossing komen.

Zeer goed. Een correcte en snelle hulp bij de afhandeling van een schade.

Zoals afgesproken heeft Boll onze auto netjes opgehaald en weer terugbezorgd. Hij kwam zelfs helemaal gereinigd van buiten en van binnen weer terug. Super service. Vriendelijke mensen en de schade... Zoals afgesproken heeft Boll onze auto netjes opgehaald en weer terugbezorgd. Hij kwam zelfs helemaal gereinigd van buiten en van binnen weer terug. Super service. Vriendelijke mensen en de schade netjes is hersteld.

De mensen van Autoschade Boll tonen met hun ontvangst, heldere uitleg en afspraken vertrouwen en maken dat met hun vakkennis en expertise ook volledig waar.

Goede ervaring. Ik werd snel geholpen en de afhandeling met de verzekering ging probleemloos en correct. De auto is goed gerepareerd en stond schoongewassen en uitgezogen klaar. Het contact was... Goede ervaring. Ik werd snel geholpen en de afhandeling met de verzekering ging probleemloos en correct. De auto is goed gerepareerd en stond schoongewassen en uitgezogen klaar. Het contact was prettig en to the point.

Mooi bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Schade zeer vakkundig gerepareerd. Top bedrijf.