Medewerkers zijn erg behulpzaam en leggen na een korte inspectie goed uit wat er nodig is om de schade te reprareren en hoe lang het duurt. Ze nemen hier ook de tijd voor. Reparatie was zelfs een... Medewerkers zijn erg behulpzaam en leggen na een korte inspectie goed uit wat er nodig is om de schade te reprareren en hoe lang het duurt. Ze nemen hier ook de tijd voor. Reparatie was zelfs een dag eerder klaar als voorspelt. Helemaal top dus.

Kon snel met mijn auto terecht, en ze hebben erg moeten zwoegen op mijn auto maar hj is zo prachtig geworden

Vanaf het eerste begin van het contact is het zeer plezierig verlopen. Heel duidelijk, meedenkend en zeer klantgericht. Tijdens het hele proces werd ik netjes op de hoogte gehouden. Goede service!... Vanaf het eerste begin van het contact is het zeer plezierig verlopen. Heel duidelijk, meedenkend en zeer klantgericht. Tijdens het hele proces werd ik netjes op de hoogte gehouden. Goede service! Zeker aan te bevelen bij een ieder!

Vriendelijk en behulpzaam

We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze schade. We werden telefonisch zeer goed geïnformeerd over de afhandeling van de schade. Het proces verliep snel en de medewerkers op de... We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze schade. We werden telefonisch zeer goed geïnformeerd over de afhandeling van de schade. Het proces verliep snel en de medewerkers op de locatie waren erg vriendelijk en servicegericht.

Snelle service, vlotte afhandeling.
Schade herstel was binnen 2 dagen klaar!

Schade aanname uitstekend. Ik heb een nette vervangende auto gekregen, de schade is in de gestelde tijd gerepareerd. Er is niets meer te zien van de schade en de auto is gewassen en van binnen... Schade aanname uitstekend. Ik heb een nette vervangende auto gekregen, de schade is in de gestelde tijd gerepareerd. Er is niets meer te zien van de schade en de auto is gewassen en van binnen schoongemaakt. Het personeel is correct, competent en vriendelijk. Ik hoop ze voorlopig niet meer te zien, maar als ik schade aan mijn auto heb ga ik zeker weer naar ASN Autoschade Boll.

PRIMA SERVISE EN MEDEWERKERS

Afspraken nakomen, nette reparatie en auto keurig schoon weer afgeleverd

TOP SERVICE MET VAKMENSEN.