Prima snelle service, afspraak=afspraak en wat mij aantal aanspreekt is het menselijke maat in de contacten. En niet te vergeten het resultaat mag er zijn. De Porsche staat er weer tip...Prima snelle service, afspraak=afspraak en wat mij aantal aanspreekt is het menselijke maat in de contacten. En niet te vergeten het resultaat mag er zijn. De Porsche staat er weer tip top bij.
Klantvriendelijk en servicegericht personeel. Duidelijkheid over de reparatie en de duur ervan en zeer goed geregeld met een vervangende auto.
Wij zijn uitermate tevreden in zijn geheel. vriendelijk te woord gestaan en de auto ziet er heel mooi uit.
Goede service, toen de extern ingeschakelde reparateur van de velgen uitloop had, netjes een mooie leen auto mee gekregen! Auto ook van binnen helemaal schoongemaakt! Al met al goede ervaring (hoop...Goede service, toen de extern ingeschakelde reparateur van de velgen uitloop had, netjes een mooie leen auto mee gekregen! Auto ook van binnen helemaal schoongemaakt! Al met al goede ervaring (hoop ze alleen nooit meer nodig te hebben ;))
Klantvriendelijk, servicegericht en een mooi resultaat bij het schadeherstel.
Goede site om een afspraak te maken , communicatief en correct, snel en vakwerk geleverd
Helemaal top!
De schade is keurig opgekanpt, niks meer van te zien. Ook kreeg ik een leen auto mee en kon gewoon rond blijven rijden, dit was heel handig. De auto is tevens ook van binnen en buiten...De schade is keurig opgekanpt, niks meer van te zien. Ook kreeg ik een leen auto mee en kon gewoon rond blijven rijden, dit was heel handig. De auto is tevens ook van binnen en buiten schoon gemaakt, dit had ik niet verwacht en was een leuke verassing!!
Bij aankomst ben ik gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie. Terwijl ik genoot van een lekker bakkie koffie in de ochtend, hebben de medewerkers van Autoschade Boll mijn auto bekeken voor het...Bij aankomst ben ik gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie. Terwijl ik genoot van een lekker bakkie koffie in de ochtend, hebben de medewerkers van Autoschade Boll mijn auto bekeken voor het maken van een schaderapport en een tijdelijke reparatie verzorgd. Op dit moment ben ik nog in afwachting van reactie van de tegenpartij, voor het daadwerkelijk repareren van mijn auto.