Van de eerste binnenkomst tot het weer ophalen van mijn auto na de reparatie, kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Vriendelijkheid, duidelijkheid en afspraken na komen staan daar... Van de eerste binnenkomst tot het weer ophalen van mijn auto na de reparatie, kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Vriendelijkheid, duidelijkheid en afspraken na komen staan daar het hoogst in hun vaandel.

Bij ASN Autoschade De Langen in Heerhugowaard kon ik snel terecht en de mensen waren vriendelijk. Zij denken met je mee en proberen problemen zo goed mogelijk op te lossen voor beide partijen. Enig... Bij ASN Autoschade De Langen in Heerhugowaard kon ik snel terecht en de mensen waren vriendelijk. Zij denken met je mee en proberen problemen zo goed mogelijk op te lossen voor beide partijen. Enig kritisch puntje is dat ik zelf graag meer op de hoogte gehouden wil worden, nu heb ik uiteindelijk zelf 2x gebeld omdat ik de auto tegen die tijd kon ophalen maar dat was uiteindelijk niet zo. Dit is natuurlijk geen enkel probleem, maar hier had ik graag van op de hoogte gesteld willen worden.

We zijn zeer tevreden, iedereen is zeer vriendelijk en komen professioneel over, er word de tijd genomen om de schade op te nemen en er word meteen een ongeveer offerte gemaakt, als je na een... We zijn zeer tevreden, iedereen is zeer vriendelijk en komen professioneel over, er word de tijd genomen om de schade op te nemen en er word meteen een ongeveer offerte gemaakt, als je na een telefoontje en/of een mailtje je auto kan komen ophalen staat de auto gewassen klaar, top schadeherstel bedrijf.

Erg vriendelijke ontvangst er wordt meteen naar de schade gekeken en genoteerd. Als je een leenauto wilt is dat geen probleem mits er eentje beschikbaar is. Als de auto klaar is krijg je een mailtje... Erg vriendelijke ontvangst er wordt meteen naar de schade gekeken en genoteerd. Als je een leenauto wilt is dat geen probleem mits er eentje beschikbaar is. Als de auto klaar is krijg je een mailtje of telefoontje en je kan je auto weer ophalen. Deze is in mijn geval keurig hersteld en gespoten en afgeleverd door een uiterst vriendelijke dame. Ik raad Autoschade De Langen zeker aan als je schade hebt opgelopen.

Ben via de verzekering verwezen naar ASN. Contact opgenomen, en werd uiterst vriendelijk en netjes te woord gestaan. Ook de reparatie is geheel volgens verwachting gegaan, meer dan dat zelfs, en men... Ben via de verzekering verwezen naar ASN. Contact opgenomen, en werd uiterst vriendelijk en netjes te woord gestaan. Ook de reparatie is geheel volgens verwachting gegaan, meer dan dat zelfs, en men had zelfs de moeite genomen om de auto door de wasstraat te halen, daar was ik nog niet aan toegekomen. Ik kan niets verzinnen wat er verbeterd zou kunnen worden. Hulde, prima garage!

Prima service en reparatie, incl noodreparatie

Professioneel! Bij de receptie, geen afspraak, toch een reparatie diezelfde dag en een huurauto mee! En…een prachtig herstel-resultaat!

Alles netjes volgens afspraak geregeld.
Super vriendelijk personeel, gewoon Top.

Vriendelijk personeel. Goede service. Gratis vervangend vervoer. Autoschade goed gemaakt en daarnaast eigen auto schoon en gepoetst weer terug. Als er onverhoopt schade is dan is dit bedrijf zeker... Vriendelijk personeel. Goede service. Gratis vervangend vervoer. Autoschade goed gemaakt en daarnaast eigen auto schoon en gepoetst weer terug. Als er onverhoopt schade is dan is dit bedrijf zeker een aanrader. Groet Chantal

Vriendelijke ontvangst en actief meedenken over de reparatie. In verband met een geplande vakantie is de reparatie en 2 etappes uitgevoerd. Reparatie is goed uitgevoerd en de auto is lang niet zo... Vriendelijke ontvangst en actief meedenken over de reparatie. In verband met een geplande vakantie is de reparatie en 2 etappes uitgevoerd. Reparatie is goed uitgevoerd en de auto is lang niet zo schoon geweest.