Zo’n fijne garage. Snel, vriendelijk, meedenkend, service gericht. Heel fijn
Klantvriendelijk, kopje koffie bij binnenkomst, professioneel, afspaakherinnering,netjes thuis gebracht, van de schade is niets meer te zien en de auto is schoon opgeleverd. Ik ben zeer...Klantvriendelijk, kopje koffie bij binnenkomst, professioneel, afspaakherinnering,netjes thuis gebracht, van de schade is niets meer te zien en de auto is schoon opgeleverd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Goede service.
Mijn ervaring met ASN Autoschade de Wit is uitstekend. Ik werd snel ,efficiënt en vriendelijk geholpen. De schade is zodanig verholpen dat er niets meer te zien is. Erg belangrijk voorbij...Mijn ervaring met ASN Autoschade de Wit is uitstekend. Ik werd snel ,efficiënt en vriendelijk geholpen. De schade is zodanig verholpen dat er niets meer te zien is. Erg belangrijk voorbij omdat de auto nog geen jaar oud is. De leenauto stond klaar en alles verliep snel en volgens afspraak. Ik werd prompt gebeld toen mijn auto klaar was en heb dus eigenlijk geen ongemak ervaren van het gemis van mijn auto. Ik kreeg direct antwoord op de vragen die ik had en werd ook duidelijk geïnformeerd. Een goede ervaring dus. Ik zal zeker in de toekomst bij evt. schade weer naar Autoschade de Wit gaan.
Na de melding van de schade ben ik zeer snel en adequaat geholpen, duidelijk uitleg en snelle service waarbij de schade perfect is hersteld.
We konden snel terecht op de schade te laten herstellen, kregen prima vervangend vervoer en de schade is boven verwachting netjes hersteld. Top service!
Goede service en goed contact, komt afspraken na
Wij zijn 110% tevreden te weten 1. De ontvangst na dat wij met de schade auto door De Wit werden verwelkomd 2. De voorlichting over de schade en het eventuele verwachting van de...Wij zijn 110% tevreden te weten 1. De ontvangst na dat wij met de schade auto door De Wit werden verwelkomd 2. De voorlichting over de schade en het eventuele verwachting van de reparaties 3. Het op de hoogte houden van de binnenkomst van de schade en de vorderingen 4. Het stipt nakomen van de afspraken 5. Het zelfs twee dagen eerder als verwacht de totale schade hersteld 6. Een hele redelijke prijs indicatie die zelfs lager uitviel als opgegeven Dus daarvoor een 10 met een Griffel Auto: Kia Niro, kenteken H-045-GH