Prima, heel vriendelijk, snel en keurig netjes, niets aan te merken
Vriendelijke ontvangst, de afspraken worden juist nagekomen. Ik ben dik tevreden over het bedrijf.
Ik kon gelijk bij de locatie langskomen en daar hebben ze mijn kapotte spiegel vastgezet, twee dagen later is deze vervangen. Snelle en behulpzame service van aardige medewerkers.
Klantvriendelijk, kundig
Heel fijn, ze nemen je serieus. Ze zijn vrouw vriendelijk en leggen alles goed uit
Goede service qua reparatie. Vervangende auto was meer dan 1 klasse lager dat vond ik minder goed.
Wat mij betreft had duidelijker gecommuniceerd moeten worden hoe lang de reparatie zou duren. Ik ging van 1 dag uit. Het bleken er 4 te zijn. Als ik dat van tevoren geweten had, had ik leenauto...Wat mij betreft had duidelijker gecommuniceerd moeten worden hoe lang de reparatie zou duren. Ik ging van 1 dag uit. Het bleken er 4 te zijn. Als ik dat van tevoren geweten had, had ik leenauto willen hebben. De reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd.
Prima bedrijf … professioneel en aardig Vakwerk
Enorme vriendelijkheid van het personeel
Vriendelijk en gastvrij ontvangen, taxatie zonder afspraak dus binnenlopen tijdens openingstijden. Week later auto brengen en schade naar wens hersteld.