Vlot en netjes geholpen. Alles keurig en zoals afgesproken gemaakt. Nette leenauto meegekregen en alles direct geregeld tussen schadebedrijf en verzekering onderling dus zelf geen omkijken naar.

Zeer vriendelijke service en prettige, persoonlijke benadering. Echter zou het nóg beter zijn om de auto (desnoods tegen betaling) schoon op te leveren. Nu kreeg ik hem 'smerig' terug.

Gemoedelijk contact. Je hebt meteen het gevoel dat men weet waarover ze praten. Snelle afhandeling met uitstekend resultaat

Mijn ervaring is goed. Afspraken werden nagekomen en de schade is netjes gemaakt.

Bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan. De afspraak is meteen gemaakt en hier kreeg ik nog diverse herinneringen voor. Na aflevering van de auto is meegelopen om het resultaat... Bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan. De afspraak is meteen gemaakt en hier kreeg ik nog diverse herinneringen voor. Na aflevering van de auto is meegelopen om het resultaat te bespreken. Hierop was niets aan te merken. Kortom een vriendelijke en professionele aanpak waarbij geen afstand werd ervaren en ik mezelf welkom heb gevoeld.

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn schade.
Goede communicatie en reparatie.
En als service de auto van binnen helemaal schoongemaakt !!

Ik ben totaal niet tevreden met het eindresultaat. De voorbumper heeft een duidelijke kleurverschil vergeleken met de rest van de auto. Dit raakt je wel als klant wanneer je dagelijks naar je auto... Ik ben totaal niet tevreden met het eindresultaat. De voorbumper heeft een duidelijke kleurverschil vergeleken met de rest van de auto. Dit raakt je wel als klant wanneer je dagelijks naar je auto loopt en dit moet zien.

Medewerkers zijn heel vriendelijk,en er word vantevoren goed besproken waar je aan toe bent.Het herstelwerk is naar tevredenheid gedaan en is mooi afgewerkt.

Zeer correcte, vriendelijke, vlotte en vakkundige ontvangst en kwaliteit van afwerking