Professioneel herstel volgens gemaakte afspraken. Haal- en brengservice met gratis leenauto zeer goed geregeld.
Na mijn schade contact opgenomen met verzekeringsmaatschappij. ASN is een van de aangesloten schadeherstelbedrijven. Telefonisch contact opgenomen, daarna langs geweest voor controle schade en...Na mijn schade contact opgenomen met verzekeringsmaatschappij. ASN is een van de aangesloten schadeherstelbedrijven. Telefonisch contact opgenomen, daarna langs geweest voor controle schade en afspraak ingepland. Alles goed en soepel afgehandeld.
Geen tips super service
Duidelijk gecommuniceerd, afspraken na gekomen. Zeer tevreden.
De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De schade is goed verholpen en snel. Allemaal goede ervaringen op 1 klein minpuntje na: De voorruit is vervangen maar na het plaatsen...De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De schade is goed verholpen en snel. Allemaal goede ervaringen op 1 klein minpuntje na: De voorruit is vervangen maar na het plaatsen niet gereinigd. Er zaten veel afdrukken op van de zuignappen.
Prettige communicatie Helder en toe the point.
Goede service. Houden zich aan afspraken
De dienst verlening is goed en tevreden voor mij
Een vlotte levering snel klaar en helemaal in orde bravo
Erg goede service. Klantvriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Ondanks dat er in het contract geen leen auto stond kon dit toch geregeld worden! Dat is prettig om te ervaren.