Keurige behandeling. Niets op aan te merken. Procesflow icm verzekeraar / tussenpersoon verloopt gesmeerd. Natuurlijk is er op detailniveau altijd wat op te merken- het gaat uiteindelijk om het... Keurige behandeling. Niets op aan te merken. Procesflow icm verzekeraar / tussenpersoon verloopt gesmeerd. Natuurlijk is er op detailniveau altijd wat op te merken- het gaat uiteindelijk om het resultaat. Schade is keurig verholpen.

Goede service, coulant. Schade uitstekend hersteld.

De auto zit van binnen vol slijps-/schuurstof. Is van binnen (en buiten) absoluut niet gepoetst. De schade is netjes hersteld maar ik had betere ervaring met jullie. Erg jammer.

Prettig bedrijf, toegankelijk en klantvriendelijk .
De dakrand was niet geheel volgens afspraak behandeld maar dat is verder goed opgelost.
Hartelijk dank voor de reparatie aan onze auto

Super service. Erg klantvriendelijk en mijn auto zag er weer keurig uit.

Klantvriendelijke behandeling. Direct bevestiging van afspraak via mail. Een dag voor definitieve afspraak een reminder. Goed gerepareerde schade welke nog voor definitieve aflevering bekeken /... Klantvriendelijke behandeling. Direct bevestiging van afspraak via mail. Een dag voor definitieve afspraak een reminder. Goed gerepareerde schade welke nog voor definitieve aflevering bekeken / besproken wordt.

Goed geholpen en de auto heel netjes gemaakt super bedankt hiervoor

Uitermate vriendelijkheid is geboden, dit nadat ik een ongeval heb gehad op de snelweg. Dezelfde dag door tussenkomst van de verzekering gelijkend aan ASN, welke direct de vraag stelde of ik gebruik... Uitermate vriendelijkheid is geboden, dit nadat ik een ongeval heb gehad op de snelweg. Dezelfde dag door tussenkomst van de verzekering gelijkend aan ASN, welke direct de vraag stelde of ik gebruik wilde maken van een leenauto, en of ze deze moesten komen brengen. De volgende ochtend stond de leenauto op de stoep. Herstel van mijn eigen auto heeft 3 dagen geduurd, wat in mijn beleving niet mogelijk leek. Netjes is mijn auto aan huis gebracht en is de leenauto weer meegenomen. Geheel ontlast in ALLES!! Complimenten voor de service en vooral ook de netheid van schadeherstel!!