Goede snelle afhandeling schade

Prima geholpen door ASN. Auto is netjes gerepareerd en stond helemaal schoon en weer op tijd klaar.

Heel goed geholpen bij ASN schadebedrijf Etten-Leur. Zeer vriendelijk personeel en goede uitleg. Goede service, vervangend vervoer zit in de service! Echt heel fijn dat dit voor je gedaan wordt.

De service is meer dan OK! De reparatie is zeer gied uitgevoerd en het vervangende vervoer was naar verwachting vergelijkbaar met onze eigen auto. Verder zijn de gemaakte afspraken nagekomen.... De service is meer dan OK! De reparatie is zeer gied uitgevoerd en het vervangende vervoer was naar verwachting vergelijkbaar met onze eigen auto. Verder zijn de gemaakte afspraken nagekomen. Betrouwbare service!

Vriendelijk personeel, goede communicatie over de schade en het herstellen ervan. De schade aan mijn auto is vakkundig en snel gerepareerd.
Ter vervangen kreeg ik gratis leenauto mee (alleen...
Ter vervangen kreeg ik gratis leenauto mee (alleen benzine voor eigen rekening).
1 dag later kon ik mijn auto al weer ophalen die schoon en blinkend klaar stond, top!

Na schade melding bij zsm zeer correct vriendelijk en zospoedig mogelijk
Geholpen en de auto weer netjes afgeleverd prima

Snelle en perfecte reparatie, leenauto beschikbaar. 4 jaar garantie op de reparatie. ASN zeer aan te bevelen.

Heel vriendelijke medewerkers, goede service,

Voorbeeld van goede service:
+ Netjes en snel geholpen aan de balie
+ Duidelijke uitleg van de afwikkeling
+ Goede afspraak termijnen
+ Reparatie netjes uitgevoerd
+ Schade is vervelend, maar ASN heeft verdere zorg uit handen genomen

- Openingstijden zijn krap voor een service gericht bedrijf.

Prima afhandeling, vriendelijk en behulpzaam personeel