Vriendelijk geholpen aan de balie, leenauto niet direct beschikbaar maar binnen 3 uur toch geregeld. Er wordt tijd voor je genomen. Na 1 week al telefoon dat de auto klaar is. Nieuwe originele...Vriendelijk geholpen aan de balie, leenauto niet direct beschikbaar maar binnen 3 uur toch geregeld. Er wordt tijd voor je genomen. Na 1 week al telefoon dat de auto klaar is. Nieuwe originele onderdelen gebruikt en mooi gespoten. Echte aanrader.
Goed bedrijf die de schade aan mij n auto heel netjes hebben hersteld. Enig minpuntje zijn de druppelvlekken van het schoonmaken die niet weggepoetst zijn op dashboard en vloermat.
Professioneel bedrijf die een goede kwaliteit levert.
Keurig net bedrijf wat zijn werk goed doet
Mijn algemene ervaring is zeer goed! Mijn auto is super snel gerepareerd en alles is heel snel geregeld! Ik ben zeer tevreden.
Op correcte en vriendelijke manier ontvangen. Keurige leenauto meegekregen. Eigen auto ondanks moeilijke kleur heel netjes gerepareerd en gespoten.
Snel geholpen. Goede leenauto. Duidelijke communicatie. Auto prima hersteld en auto bij aflevering netjes gewassen. Zeer tevreden.
Goede en snelle service. De auto wordt netjes gerepareerd en helemaal schoon weer opgeleverd.
Zeer vriendelijke mensen die je aardig helpen. Goede communicatie en meedenken.