Prima bedrijf. Rustige mijnheer achter de receptie, die alle tijd voor je neemt. Schade is perfect hersteld en Van Leeuwen regelt alles verder met de verzekering. Mooie bijna nieuwe leenauto...Prima bedrijf. Rustige mijnheer achter de receptie, die alle tijd voor je neemt. Schade is perfect hersteld en Van Leeuwen regelt alles verder met de verzekering. Mooie bijna nieuwe leenauto stond keurig klaar.
Alsof het hun eigen auto is. Typerend voor een familiebedrijf.
Schade wordt met zorg beoordeeld, na maken afspraak wordt alles netjes voor je geregeld. Er staat en top team tot je beschikking. Schade wordt vakkundig uitgevoerd.
Goede ervaring. Schade auto is correct afgehandeld.. Contact en informatie waren goed!
Perfecte service, correct en komen afspraken na.
Recht toe, recht aan communicatie
Prima bedrijf die goed werk aflevert
Bij het eerste bezoek aan ASN om mijn schade te melden, werd ik prima te woord gestaan. Er werd zorgvuldig gekeken en uitleg gegeven. Bij het brengen van mijn eigen auto, stond er een...Bij het eerste bezoek aan ASN om mijn schade te melden, werd ik prima te woord gestaan. Er werd zorgvuldig gekeken en uitleg gegeven. Bij het brengen van mijn eigen auto, stond er een leenauto klaar, die bij mij paste n.l. een automaat. Volgens afspraak stond de gerapareerde auto na een werkweek klaar.
Erg tevreden, vriendelijk en behulpzaam personeel. Schade hebben is erg vervelend, de hulp die ze bieden ondanks dat ze het druk hebben is erg fijn.