Een prima bedrijf goed werk geleverd

Snelle flexibele service. Klant gericht en de auto wordt fantastisch hersteld. Afgesproken termijnen worden gehaald.

Het was een prettige (eerste) kennismaking met genoemd schadeherstelbedrijf. Er werden duidelijke afspraken gemaakt betreffende datum om auto te brengen en een indicatie van de vermoedelijke kosten.... Het was een prettige (eerste) kennismaking met genoemd schadeherstelbedrijf. Er werden duidelijke afspraken gemaakt betreffende datum om auto te brengen en een indicatie van de vermoedelijke kosten. Voor vervangend vervoer werd volgens afspraak gezorgd. Ook werden wij gebeld toen de auto klaar was en weer kon worden gehaald. Hij was keurig hersteld en wij zijn dan ook heel tevreden!

Vriendelijk, adequaat, behulpzaam en van de schade is niets meer te zien. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen

Uitstekend en snel geholpen

Prima volgens afspraak, goed werk.

Prima geholpen door Gebr. de Zeeuw. Schade is volgens planning gerepareerd en vakkundig. Wel is de kostenraming aanzienlijk hoger uitgevallen dan aanvankelijk, mondeling, doorgegeven. Echter is de... Prima geholpen door Gebr. de Zeeuw. Schade is volgens planning gerepareerd en vakkundig. Wel is de kostenraming aanzienlijk hoger uitgevallen dan aanvankelijk, mondeling, doorgegeven. Echter is de factuur nauwkeurig gespecificeerd en dus betrouwbaar. Wel dien ik nog een keer terug te gaan omdat een sierlijst bij achterraam niet goed aansluit.

Snelle vriendelijke en kundige medewerkers. Voor particulieren, die met een niet verzekerde schade komen, graag iets beter duidelijk maken, dat de geoffreerde prijs excl. BTW is. (particuliere... Snelle vriendelijke en kundige medewerkers. Voor particulieren, die met een niet verzekerde schade komen, graag iets beter duidelijk maken, dat de geoffreerde prijs excl. BTW is. (particuliere consumenten mogen alleen incl. BTW prijzen genoemd worden).
Prima werk afgeleverd, geen lange wachttijd. Auto slechts 2,5 dag kwijt.

Je wordt geholpen door vriendelijke en geduldige mensen. Ze geven duidelijk uitleg wat er allemaal aan de auto moet gebeuren. Het personeel neemt alle tijd voor je, en geeft ook alle gelegenheid om... Je wordt geholpen door vriendelijke en geduldige mensen. Ze geven duidelijk uitleg wat er allemaal aan de auto moet gebeuren. Het personeel neemt alle tijd voor je, en geeft ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Het regelen van een leenauto is ook keurig geregeld.
Bij het ophalen van de eigen auto wordt keurig uitgelegd ,wat er allemaal is gebeurd. Welke onderdelen zijn vervangen. De auto wordt weer keurig afgeleverd. Aan alles merk je dat er oog is voor de klant.
Kortom ik ben zeer tevreden over ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw, en zal hem ook bij anderen aanbevelen.