Vriendelijke mensen, goede services. Meedenkend en komen hun afspraken na. Kwaliteit van herstel was top. Een 9 ipv 10 omdat ze het zo druk hebben dat ik ca 6-8 weken moest wachten voordat ik...Vriendelijke mensen, goede services. Meedenkend en komen hun afspraken na. Kwaliteit van herstel was top. Een 9 ipv 10 omdat ze het zo druk hebben dat ik ca 6-8 weken moest wachten voordat ik aan de beurt was
Professioneel, goeie service met duidelijke en fijne communicatie. Mooi eindresultaat! Aanrader.
Goede deskundige mensen
Alles top uitgevoerd volgens plan en prijsopgave
Zeer klantvriendelijk
Buitengewoon vriendelijk en kundig geholpen.
Vanaf het begin tot aan het einde van het contact met Autoschade Gebr. Van Leeuwen is uitstekend geweest. Er kon direct een afspraak worden ingepland. Helder en duidelijk werd uitgelegd wat er...Vanaf het begin tot aan het einde van het contact met Autoschade Gebr. Van Leeuwen is uitstekend geweest. Er kon direct een afspraak worden ingepland. Helder en duidelijk werd uitgelegd wat er allemaal gedaan zou worden. Kortom een heel plezierig contact.
Zeer vriendelijke mensen, die precies vertellen wat de situatie is. De auto is super mooi herstelt en binnen de afgesproken tijd.
Heel goed. De mensen van ASN verstaan hun vak, nemen de tijd om de schade te bekijken. Voor mij was dit de 1e keer bij ASN. Ik hoop dat ik er niet heel snel weer kom, maar als ik weer iets...Heel goed. De mensen van ASN verstaan hun vak, nemen de tijd om de schade te bekijken. Voor mij was dit de 1e keer bij ASN. Ik hoop dat ik er niet heel snel weer kom, maar als ik weer iets onhandigs met de auto doe, dan weet ik ASN te vinden. Mijn auto is weer als nieuw!
Super service, aardige mensen, faire prijzen. De vorige keer had ik een licht kras en die ik gratis even gepoetst, dat kom je zelden meer tegen. Ik kom (helaas :)) altijd terug bij De Zeeuw.