We zijn erg blij dat alles voor ons zo mooi is geregeld Leen auto en we konden onze auto weer als nieuw op halen geweldig mooi
Hele vriendelijk medewerkers. Auto heel netjes gemaakt.
Het eerste contact was ter plaatse,er werd meteen naar de schade gekeken. en datum besproken voor reparatie. Alles wat gerepareerd moest worden is ook gebeurd. We kregen een zeer...Het eerste contact was ter plaatse,er werd meteen naar de schade gekeken. en datum besproken voor reparatie. Alles wat gerepareerd moest worden is ook gebeurd. We kregen een zeer comfortabele leenauto mee. Er werd telefonisch gemeld dat de auto klaar was. Alles netjes verzorgd !
Zeer vakkundige reparatie, vriendelijk personeel, meedenken.
Het enige minpuntje is dat de auto "gepoetst" wordt opgeleverd, dat is natuurlijk superfijn, alleen dat er dan een...Zeer vakkundige reparatie, vriendelijk personeel, meedenken.
Het enige minpuntje is dat de auto "gepoetst" wordt opgeleverd, dat is natuurlijk superfijn, alleen dat er dan een laag witte stof (schuursel van plamuur) overal op het dashboard en de stoelen ligt, is een beetje jammer.
Ben zeer tevreden, auto wordt opgehaald en weer keurig ,gerepareerd, op tijd weer thuis gebracht.
Erg tevreden goed geholpen,schade formulier ingevuld en alles afgehandeld met verzekering.goede service.
Zover ik kan beoordelen zeker vakkundig, communicatie is echt een verbeterpunt
De lakschade is zeer goed verholpen en de auto is weer als nieuw ( niet verwacht want ik heb een afwijkende kleur,,donker paars) petje af voor dit bedrijf)
Ik ben erg tevreden over de service van ASN. Ze zijn heel klantvriendelijk en we kregen onze auto zelfs gewassen terug! Ik vond het echt een topservice.
Laagdrempelig, klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.