Onze schade was binnen een dag gerepareerd. Heel erg knap van deze vakkundige mannen. Ziet eruit als nieuw. Dankuwel

Prima geholpen; goed hersteld en prima afgehandeld. Toen de auto later klaar zou zijn keurig gebeld en een leenauto gekregen.

Zeer tevreden. Ik was tegen een paaltje aangereden en kon niet verder. Ze zijn toen naar me toe gekomen en hebben de bumper vastgeplakt waardoor ik weer kon rijden. De reparatie konden ze gelijk... Zeer tevreden. Ik was tegen een paaltje aangereden en kon niet verder. Ze zijn toen naar me toe gekomen en hebben de bumper vastgeplakt waardoor ik weer kon rijden. De reparatie konden ze gelijk uitvoeren. En ook nog goedkoper dan in eerste instantie werd geschat. Super blij dat mijn autootje weer mooi is geworden dank u

Prima service,
Schaaf Schade aan de zijkant van onze auto.
Snel geholpen door ASN we konden de week na de schade al terecht.
Super blij met het resultaat niets meer van te...
Prima service,
Schaaf Schade aan de zijkant van onze auto.
Snel geholpen door ASN we konden de week na de schade al terecht.
Super blij met het resultaat niets meer van te zien.
Top service met vervangende auto.

Heel netjes te behandeld van het geven van de prijs tot aan het spuitwerk van de schade.
Een zeer vriendelijke behandeling.

Vooraf duidelijke taxatie van de schade. Schade heel netjes verholpen . Duidelijke factuur met foto' s van voor , tijdens en na de reparatie. Geen " verassingen " achteraf. Tevreden dus.

Zeer tevreden.
erg snel en erg netjes gewerkt

Prima verzorging van mijn probleem. Correct en vriendelijk.

Het contact is via een bezoek gegaan. Heb info gevraagd over de kosten . Deze zijn zeker keurig berekend.
Ja ,mocht er weer een een gevalletje schade zijn ,ga ik er weer heen.
Keurige...
Ja ,mocht er weer een een gevalletje schade zijn ,ga ik er weer heen.
Keurige uitleg ,zeker ambachtelijk werk en het ziet er geweldig uit. uit .
Zelfs even meer gedaan om het eind resultaat nog beter te laten uit komen

Zeer tevreden over de reparatie