C.A. Admiraal

Het begon met een heerlijke kop koffie terwijl er naar mijn door de overstromingen geteisterde auto op de brug gekeken en gerepareerd werd! Toen er een bodemplaat los bleek te zitten en er een paar... Het begon met een heerlijke kop koffie terwijl er naar mijn door de overstromingen geteisterde auto op de brug gekeken en gerepareerd werd! Toen er een bodemplaat los bleek te zitten en er een paar nieuwe bouten ingedraaid werden, bleek de superservice van dit bedrijf. Auto was weer in orde en er werden geen kosten in rekening gebracht! Hartelijk dank ASN Autoschade Munsterhuis Enschede💕

Goede service duidelijke afspraken en vriendelijk medewerkers in het hele bedrijf.

Helemaal ontzorgd en vlot geregeld met een mooi resultaat..

Ik heb goed en snel geholpen.

Netjes geholpen, en na aanvragen de auto op tijd terug ontvangen.
Al met al dikke prima

Afspraak klopt en fijne medewerkers

Zeer tevreden.

Prima. Keurig gerepareerd

Prima schadeafhandeling. Leenauto was kosteloos beschikbaar. Jammer dat schadebedrag nergens vermeld staat.

Afspraak en 'intake' snel gepland. Toen ik mijn auto inleverde gaf de collega aan dat ik rekening moest houden dat mijn auto aan het einde van de week weer klaar zou zijn. Ik kreeg... Afspraak en 'intake' snel gepland. Toen ik mijn auto inleverde gaf de collega aan dat ik rekening moest houden dat mijn auto aan het einde van de week weer klaar zou zijn. Ik kreeg vervolgens een leen auto mee (elektrisch). Na ander halve dag werd ik al gebeld dat de auto klaar was. Natuurlijk top dat dit zo snel is afgehandeld. Ik kreeg nog wel een opmerking of de auto ook afgetankt was. Dat was uiteraard niet het geval, want het was geen brandstof auto. Misschien handig om in het vervolg rekening te houden met de elektrische auto's, zeker als je onverwachts de auto eerder kunt ophalen, opladen is dan vaak geen mogelijkheid meer. Desondanks, prima ervaring.