Netjes bedrijf alles keurig geregeld, leen auto stond gelijk klaar. Duur van herstel klopte en mijn auto was ook nog eens keurig schoongemaakt van binnen.
Ik kan ASN AUTOSCHADE MUNSTERHUIS in Enschede aan bevelen, ze leveren goed werk af. Ik ben dik te vreden, de schade is goed gemaakt. De auto is weer als nieuw.
Receptie vriendelijk en het maken van een afspraak ging heel vlot. Leenauto prima, Schadeherstel prima. Receptie heel vriendelijk en behulpzaam om alle vragen te beantwoorden.Receptie vriendelijk en het maken van een afspraak ging heel vlot. Leenauto prima, Schadeherstel prima. Receptie heel vriendelijk en behulpzaam om alle vragen te beantwoorden. Algemeen: prima!
Prima service, nette reparatie . Alles goed geregeld
Uitstekend
Eerste keer dat ik schade heb gemeld. Er had wel verteld morgen worden wat er precies gedaan is om de schade hersteld te krijgen.
Laatste jaren geen schade gehad, Maar deze keer goed behandelt. Duidelijk en correct .
Prima service en een snelle vlotte afhandeling. Professionele organisatie.
Ps. Het gevraagde potje lak voor bij stippen van beschadigingen helaas niet ontvangen!