Ik werd snel, goed en klantvriendelijk geholpen. De schade is goed hersteld en de auto werd heel netjes opgeleverd..ook de vervangende auto was uitstekend:
Bij het afleverrapport staat dat ASN...
Bij het afleverrapport staat dat ASN zich profileert als milieuvriendelijke reparateur en checkt daarom o.a. de bandenspanning. Erg jammer dat er bij de checklist wel een vinkje stond, maar niet was ingevuld of de bandenspanning wel of niet correct was. Zo weet ik nog niet waar ik precies op moet letten als ik deze zelf weer controleer. Gemiste kans.....

Deskundige ondersteuning met aandacht voor de persoonlijke situatie. Snel en goed!

Mijn ervaring met ASN Munsterhuis is zeer goed. Uitermate kundig bedrijf met verstand van zaken.
Komen afspraken goed na, keuken delen maandag gebracht en volgens afspraak woensdag klaar. Perfect!!

Correcte benadering en service, snelle afhandeling van de schade. Prima vervangend vervoer.

Ik werd uitermate vriendelijk telefonisch te woord gestaan en kon gelijk voor de intake bij Munsterhuis komen. Na de intake direct een afspraak kunnen maken. Ik was vlot aan de beurt en de auto is... Ik werd uitermate vriendelijk telefonisch te woord gestaan en kon gelijk voor de intake bij Munsterhuis komen. Na de intake direct een afspraak kunnen maken. Ik was vlot aan de beurt en de auto is in 2 dagen keurig hersteld. Beste Mensen van ASN Munsterhuis, ga zo door!!

Alles weer keurig, snel en adequaat geregeld. Auto gehaald en gebracht, netjes en schoon afgeleverd. Helemaal tevreden.

De medewerkers waren klantvriendelijk, je werd op een correcte en vlotte manier geholpen.
Wij kregen een duidelijk advies en onze vragen werden correct beantwoord.
De schade aan de auto...
Wij kregen een duidelijk advies en onze vragen werden correct beantwoord.
De schade aan de auto is op een vakkundige wijze gerepareerd.

Goed contact gehad, vriendelijke medewerkers.
Goed contact gehad, vriendelijke medewerkers.
Ivm de hevige sneeuwval kon ik mijn auto eerder brengen dan de ingeplande datum en kon ik de auto na reparatie ook twee dagen laten staan aangezien ik door de sneeuwval geen vervoer had om mij te laten brengen. Top!

Ben zeer tevreden over de behandeling en verrichte werkzaamheden.