Net contact aan de balie. Duidelijk wat de papieren afhandeling moet zijn. Prima schade herstel.

Correct/klantvriendelijk/ goede uitleg/ goede vervangende auto.

Ik ben erg tevreden. Nette mensen, goede afspraken. Leenauto stond voor me klaar.
Ik kreeg keurig een mailtje dat mijn auto weer klaar was. Prima geregeld!

Geen echte tips , kreeg via een berichtje te horen dat ik mijn auto weer kon ophalen ,op zaterdag ,( was wel gebelt ,maar kon niet opnemen ,) toen ik daar kwam ,was het dicht , dacht hoe kan dat... Geen echte tips , kreeg via een berichtje te horen dat ik mijn auto weer kon ophalen ,op zaterdag ,( was wel gebelt ,maar kon niet opnemen ,) toen ik daar kwam ,was het dicht , dacht hoe kan dat nu , blijkt dat ik naar renault munsterhuis moest voor het ophalen ..stond wel in het bericht ,maar was echt niet duidelijk , misschien is dat een tip duidelijk vermelden dat je dan daar moet zijn .

Snelle en accurate oplossing van de schade. De auto zag er perfect uit.

Ben zeer tevreden over de contacten en de afspraken die gemaakt waren omtrent de afhandeling van de schade.

Punten die beter kunnen zijn o.a. de terugkoppeling van de uitgevoerde werkzaamheden en de kosten daarvan (moet ik via de verzekeraar vernemen).
De auto werd keurig gereingd weer opgeleverd....
De auto werd keurig gereingd weer opgeleverd. Helaas werkte de dashcam niet meer omdat er een stekker was losgetrokken die niets met de schade aan de trekhaak te maken had.