Medewerkers zijn erg vriendelijk, zowel aan de telefoon als aan de balie. Het werk is perfect uitgevoerd. Enig verbeterpuntje is dat de tijd die nodig was om de schade te herstellen uiteindelijk 2...Medewerkers zijn erg vriendelijk, zowel aan de telefoon als aan de balie. Het werk is perfect uitgevoerd. Enig verbeterpuntje is dat de tijd die nodig was om de schade te herstellen uiteindelijk 2 werkdagen langer duurde dan aanvankelijk gecommuniceerd.
De communicatie verlipe prettig, dat geld ook voor de overname van het vervangend vervoer. De wachttijd was relatief lang. De afspraak was dat de auto woensdag klaar wzou zijn, dat werd eerst...De communicatie verlipe prettig, dat geld ook voor de overname van het vervangend vervoer. De wachttijd was relatief lang. De afspraak was dat de auto woensdag klaar wzou zijn, dat werd eerst donderdag en later vrijdag.
Klantvriendelijk, open en kundig
Ik ben zeer tevreden over de service en het uitgevoerde werk door ASN. De intake verliep prettig en bij het ter reparatie brengen van de auto stond een leenauto klaar. Het resultaat van de reparatie...Ik ben zeer tevreden over de service en het uitgevoerde werk door ASN. De intake verliep prettig en bij het ter reparatie brengen van de auto stond een leenauto klaar. Het resultaat van de reparatie is erg goed. Van de te repareren schade is niets meer terug te zien. Helaas duurde de reparatie langer dan vooraf aangegeven. Maar daarover ben ik tijdig en goed geinformeerd. Een volgende keer (hopelijk niet) zal ik zeker weer bij ASN aankloppen.
Samenvattend: Hele goede ervaring ondanks zeer drukke periode door storm. Correct. Zoekend naar oplossingen ondanks overvloed aan schadegevallen wegens storm (leenauto, tekort aan onderdelen, etc)...Samenvattend: Hele goede ervaring ondanks zeer drukke periode door storm. Correct. Zoekend naar oplossingen ondanks overvloed aan schadegevallen wegens storm (leenauto, tekort aan onderdelen, etc) Regelmatige updates ontvangen. Auto niet helemaal netjes opgeleverd (glasscherven niet allemaal weg en smeervlekken van vieze vingers op gerepareerd interieur ) ondanks lange reparatietijd.
Heel vriendelijk en klantgericht!! Mijn auto na schadeherstel fantastisch afgeleverd. Nog extra schoongemaakt, had ik niet verwacht. Ik raad ASN Nootdorp van harte aan!
Heel erg goed en denken heel goed mee in oplossingen
Een goed voorgesprek en een hele snelle afspraak. Niks was te veel en ben zelfs naar mijn werk gebracht en weer opgehaald om de auto op te haken. Schade is super netjes weggewerkt en met veel...Een goed voorgesprek en een hele snelle afspraak. Niks was te veel en ben zelfs naar mijn werk gebracht en weer opgehaald om de auto op te haken. Schade is super netjes weggewerkt en met veel enthousiasme uitgelegd. Prijs kwaliteit is dik in orde.
Albert, alsook Steven hebben mij fantastisch geholpen! Service is perfect. Mocht er weer schade zijn (hopelijk niet) dan is ASN Nootdorp mijn keus, 100%!
Je wordt netjes geholpen en de reparatie was top uitgevoerd.