Bij ASN Nootdorp wordt je vriendelijk te woord gestaan en probeert men ondanks dat het heel druk is, mee te denken over de beste oplossing. De medewerkers zijn duidelijk over wat er je wel en niet... Bij ASN Nootdorp wordt je vriendelijk te woord gestaan en probeert men ondanks dat het heel druk is, mee te denken over de beste oplossing. De medewerkers zijn duidelijk over wat er je wel en niet kunt verwachten en gaan secuur te werk bij de analyse van de schade. Dat trekt door in de reparatie. Die is heel netjes uitgevoerd. Ik rijd weer met plezier in mijn auto rond.

Vriendelijk personeel bereidwillig en behulpzaam goede uitleg over alles voor en na de reperatie ,werken netjes, auto goed en netjes hersteld, we zijn tevreden over ASN
Een aanrader voor...
Een aanrader voor ieder die schade heeft

Duidelijk vriendelijk en meedenkend. Auto ziet er goed uit.

Uitermate correct, vakkundig en klantvriendelijk !

De klantvriendelijkheid is naar tevredenheid. Ik vind het namelijk prettig als er tijdens het schadeproces wordt gecommuniceerd. Zo weet ik wat er te verwachten is. De haal en breng service ging... De klantvriendelijkheid is naar tevredenheid. Ik vind het namelijk prettig als er tijdens het schadeproces wordt gecommuniceerd. Zo weet ik wat er te verwachten is. De haal en breng service ging goed. Alleen de mail voorafgaand vond ik verwarrend, want daar werd alleen gewag gemaakt van "om 8 uur wordt de auto verwacht" of woorden van die strekking. Dan ga ik twijfelen of de auto wel wordt opgehaald. De auto ziet er weer als nieuw uit, van binnen en van buiten.

Het herstel van mijn auto is uitzonderlijk goed uitgevoerd, helaas waren er wat personeelsleden uitgevallen waardoor de reparatie langer zou duren, dit werd allemaal keurig gecommuniceerd.

Goed, heb hiervoor nog geen ervaring gehad

Ik ben erg tevreden over ASN: goede service, klantvriendelijk, prima vervangend vervoer en het allerbelangrijkste … mijn auto weer als nieuw terug!

Prettig contact en een goede afhandeling. Auto was nog helemaal gepoetst ook en ook was de ruitebwisvloeistof bijgevuld. Goede service! Kleine tip, leg in de wintermaanden een doekje in de leenauto... Prettig contact en een goede afhandeling. Auto was nog helemaal gepoetst ook en ook was de ruitebwisvloeistof bijgevuld. Goede service! Kleine tip, leg in de wintermaanden een doekje in de leenauto om eventueel beslagen ruiten schoon mee te kunnen maken.

Schade is goed hersteld en daarnaast is de auto mooi schoongemaakt. Ook werd ik steeds op de hoogte gehouden van de voortgang wat erg fijn was. Goede service vriendelijk personeel al met al een fijn... Schade is goed hersteld en daarnaast is de auto mooi schoongemaakt. Ook werd ik steeds op de hoogte gehouden van de voortgang wat erg fijn was. Goede service vriendelijk personeel al met al een fijn bedrijf.