Prima geholpen, alles volgens duidelijke afspraak en met een fijne vervangende auto. Hopelijk niet snel opnieuw nodig, maar bij een volgende gelegenheid zal ik me weer melden. Ik zal het...Prima geholpen, alles volgens duidelijke afspraak en met een fijne vervangende auto. Hopelijk niet snel opnieuw nodig, maar bij een volgende gelegenheid zal ik me weer melden. Ik zal het bedrijf graag aanraden!
Nu 2x in relatief korte tijd bij ASN aangeklopt en ben top geholpen.
Goede dienstverlening, prettig contact en service.
Erg goed, prima service en fijn contact!
Vriendelijk personeel, snel en behulpzaam. Leggen alles helder uit en leveren hiermee de kwaliteit die je ervaart.
Vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Geleverde reparatie goede kwaliteit. Service leenauto ook erg goed.
Goede en keurige service! Het hele traject van opnemen schade en prijsopgave tot aan oplevering informeert en communiceert ASN helder en transparant. Goed werk geleverd en de auto keurig...Goede en keurige service! Het hele traject van opnemen schade en prijsopgave tot aan oplevering informeert en communiceert ASN helder en transparant. Goed werk geleverd en de auto keurig schoongemaakt opgeleverd.
Werd netjes gebeld en geïnformeerd omtrent het langskomen en inplannen. Auto zeer netjes schoongemaakt en gewassen bij aflevering.
Het is nooit prettig om naar een schadeherstelbedrijf te gaan. Maar als je dan toch moet gaan, is ASN Nootdorp een goede keuze. Communicatie is prima geregeld: zowel telefoon als e-mail wordt snel...Het is nooit prettig om naar een schadeherstelbedrijf te gaan. Maar als je dan toch moet gaan, is ASN Nootdorp een goede keuze. Communicatie is prima geregeld: zowel telefoon als e-mail wordt snel op gereageeerd. Ze denken met je mee en leveren zelfs meer service dan je vraagt: zo was de auto weer helemaal schoon van buiten en binnen, en een kleine (andere) parkeerschade was opgepoetst.