De schade netjes hersteld, auto schoon terug gehad.
Prima te woord gestaan ,goede beoordeling schade snel een afspraak en leenauto en snel de reparatie uitgevoerd en belletje en prima service bij afhalen en auto volgens regels covid beschermd top zou...Prima te woord gestaan ,goede beoordeling schade snel een afspraak en leenauto en snel de reparatie uitgevoerd en belletje en prima service bij afhalen en auto volgens regels covid beschermd top zou als er schade is dit bedrijf aanbevelen.
Bekwame mensen, die snel schakelen en meedenken. De klus wordt snel uitgevoerd, maar niet afgeraffeld. Heb mijn auto nooit lang hoeven te missen. en hij stond altijd gewassen, en glimmend op mij te...Bekwame mensen, die snel schakelen en meedenken. De klus wordt snel uitgevoerd, maar niet afgeraffeld. Heb mijn auto nooit lang hoeven te missen. en hij stond altijd gewassen, en glimmend op mij te wachten, als nieuw. Net bedrijf. Dikke pluim
Heel goede service
Mijn algemene ervaring met ASN Autoschade Nootdorp is zeer goed. In het begin gebeld voor het schouwen van de auto, hiervoor kan je dus gewoon langs komen. Tijdens de schouw een goede...Mijn algemene ervaring met ASN Autoschade Nootdorp is zeer goed. In het begin gebeld voor het schouwen van de auto, hiervoor kan je dus gewoon langs komen. Tijdens de schouw een goede uitleg gekregen en een afspraak gemaakt voor het daadwerkelijk repareren. Netjes nog een dag voor de afspraak een herinneringsmail gekregen. Op de dag van de afspraak stond hethet vervangend vervoer netjes klaar. Bij het ophalen van de auto was deze netjes gerepareerd, alleen was en nog wat witte uitslag op een rummer. Dit werd gelijk door de medewerker die de was meegelopen naar de auto geconstateerd. Er werd een andere medewerker bij geroepen en dit was heel snel en netjes opgelost.
Redelijk tevreden, auto hersteld maar op de deur nog schade, m.i. is dit van de totale schade maar niet meegenomen. Contact over gehad maar zeggen dat dit er niet bij hoort
Ik ben zeer tevreden over de schade afhandeling om de volgeden redenen: - keurige intake - papieren rompslomp met de verzekeringsmaatschappij wordt uit handen genomen - afspraken...Ik ben zeer tevreden over de schade afhandeling om de volgeden redenen: - keurige intake - papieren rompslomp met de verzekeringsmaatschappij wordt uit handen genomen - afspraken over brengen en weer ophalen van de auto worden stipt nagekomen - leenauto is van goede kwaliteit - last but not least: de schade is mooi hersteld en alle sensoren werken zoals verwacht naar behoren de auto is van binnen en van buiten gereinigd de bandenspanning is op orde gebracht. Kortom: Ik mag het niet hopen, maar een volgende keer kom ik zeker weer langs bij ASN !
Het contact verliep soepel. Ik werd zelf benaderd en er werden duidelijke afspraken gemaakt. Dat er wat problemen waren met het bestellen van bepaalde onderdelen was hen niet aan te rekenen. Het contact verliep soepel. Ik werd zelf benaderd en er werden duidelijke afspraken gemaakt. Dat er wat problemen waren met het bestellen van bepaalde onderdelen was hen niet aan te rekenen. Ik vroeg om een kleine leenauto en daar werd rekening mee gehouden. Fijn. Ik werd voldoende op de hoogte gehouden van de arbeidsduur. Fijn dat ik nog voor het weekend mijn eigen auto weer op kon halen.
Geweldig! Aardige mensen en een hele goede service.