Zeer vriendelijk en kwaliteit van de schadeservice is super. Zelfs extra door mijn auto volledig te reinigen
Het eerste contact om de schade aan mijn auto te bekijken verliep prettig. Er werd een bedrag genoemd, en een tip gegeven met betrekking tot het inschakelen van de verzekering, Daarna werd de...Het eerste contact om de schade aan mijn auto te bekijken verliep prettig. Er werd een bedrag genoemd, en een tip gegeven met betrekking tot het inschakelen van de verzekering, Daarna werd de afspraak voor het herstel gemaakt. Toen ik mijn auto bracht, kreeg ik goede uitleg bij de leenauto die van uitstekende kwaliteit was. Op de derde dag kreeg ik een belletje hoe laat ik de auto kon halen. Het herstelbedrag was lager dan geraamd. Mijn auto was gepoetst en ook van binnen gereinigd. Klasse! Het enige (kleine) minpuntje: er was gezegd dat het herstel 2-3 dagen zou duren. Aan het eind van de tweede dag had ik een belletje verwacht: vandaag lukt niet meer. Dat belletje bleef uit.
Prima, als ik schade moet laten repareren ga ik altijd naar ASN. Praktisch en goed geregeld
Vriendelijk personeel, een belletje met een update en auto netjes schoon afgeleverd
Goede afwikkeling van de schade. Vervangend vervoer was geen probleem
Albert, die ik nog ken van Möller Autoschade, is een fantastische man die altijd klaar staat voor deze brokkenpiloot ;-) Al jaren ben ik klant bij ASN Nootdorp en nog nooit een negatieve...Albert, die ik nog ken van Möller Autoschade, is een fantastische man die altijd klaar staat voor deze brokkenpiloot ;-) Al jaren ben ik klant bij ASN Nootdorp en nog nooit een negatieve ervaring meegemaakt. Bijzonder plezierig bedrijf die altijd de afspraken nakomt. Voor als je auto er buitenaards goed uit moet zien.
Een prima service. Deskundig personeel. Je wordt ook herkend bij een volgende bezoek (of dat goed is?). Auto is goed gerepareerd en van binnen en buiten helemaal schoon. Top!
Zeer goed! Een keurige ontvangst, heldere communicatie en de reparatie van de schade is op prima wijze uitgevoerd! De auto is vervolgens schoon en gepoetst opgeleverd. Zeer tevreden en ik zal ASN...Zeer goed! Een keurige ontvangst, heldere communicatie en de reparatie van de schade is op prima wijze uitgevoerd! De auto is vervolgens schoon en gepoetst opgeleverd. Zeer tevreden en ik zal ASN zeker bij andere aanbevelen.