Positief, keurige afhandeling en de schade is keurig hersteld. Als kers op de taart werd mijn 26 jaar oude volvo ook nog van binnen en van buiten gereinigd.
Zeer tevreden wat behandeling en afhandeling betreft van begin tot eind. Een aanrader!
Snelle service, vervangend vervoer uit de zelfde klasse. Klantvriendelijke medewerkers.
Snelle en reële prijsopgave. Makkelijk contact zowel telefonisch als per mail. Zeer net vervangend vervoer.
Vriendelijk ontvangs, Vriendelijk personeel, goede service
Ik ben zeer tevreden over het schade herstel , vriendelijk personeel , kundig personeel. keurig en netjes behandeld , moderne receptie , snel geholpen en de schade is binnen de afgesproken...Ik ben zeer tevreden over het schade herstel , vriendelijk personeel , kundig personeel. keurig en netjes behandeld , moderne receptie , snel geholpen en de schade is binnen de afgesproken tijd professioneel gerepareerd . Uw bedrijf is een voorbeeld hoe je met de klanten om moet gaan en een prima resultaat behaald.
Erg goede en snelle service. Ik kwam aan met mijn schade auto en was binnen 2 min weer weg met de leen auto. Na de reparaties precies het zelfde. Werkzaamheden worden erg goed uitgevoerd. Geen...Erg goede en snelle service. Ik kwam aan met mijn schade auto en was binnen 2 min weer weg met de leen auto. Na de reparaties precies het zelfde. Werkzaamheden worden erg goed uitgevoerd. Geen kleurverschillen te zien. Enige wat ik jammer vond was de onbeschikbaarheid op vrijdag na 16:00. Ik werk op vrijdag tot 16:00/17:00 uur en je kan dus niet na die tijd je auto ophalen.
Goede service, mijn auto voor schadeherstel afgeleverd. Doordat ik goed verzekerd was ook vervangend vervoer gekregen. Correct in de omgang en zorg voor de auto.