De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.
denkenken goed mee en geven deskundige voorlichting.
Prijstechnisch ook gunstig, kwalitatief goede afweking.
Zeer goede haal- en...
De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.
denkenken goed mee en geven deskundige voorlichting.
Prijstechnisch ook gunstig, kwalitatief goede afweking.
Zeer goede haal- en brengservice.
Snelle afhandeling.

Goede opvang en administratieve verwerking. Prettige werknemers!
Schade keurig gerepareerd en sneller dan verwacht.

Open en klantgerichte benadering
vriendelijke, kundige en behulpzame medewerkers
goed en zoals afgesproken herstel.
prettige ervaring

We zijn heel tevreden over de afhandeling van de schade. Zijn ook goed op de hoogte gehouden van het verloop van de schade. We zijn heel vriendelijk en gastvrij ontvangen.

Snelle duidelijke service en komen afspraken goed na.

Prima ervaring. , alleen de communicatie aan het einde liep niet helemaal zoals het hoort

Het contact was was erg makkelijk.
De medewerkers waren vriendelijk en meedenkend.
De afspraak werd netjes nagekomen.
Wij zijn nieuwe klanten bij ASN Autoschade Nootdorp en wij...
Het contact was was erg makkelijk.
De medewerkers waren vriendelijk en meedenkend.
De afspraak werd netjes nagekomen.
Wij zijn nieuwe klanten bij ASN Autoschade Nootdorp en wij zeer tevreden over de diensten.

Zeer gastvrij en levert goed werk af. Alleen zou ik wat vaker op de hoogte gehouden willen worden over de status. Mijn reparatie duurde namelijk wat langer dan voorzien. 4 weken totaal. Maar toen ik... Zeer gastvrij en levert goed werk af. Alleen zou ik wat vaker op de hoogte gehouden willen worden over de status. Mijn reparatie duurde namelijk wat langer dan voorzien. 4 weken totaal. Maar toen ik belde werd mij vriendelijk te woord gestaan en de status aangegeven en daarna ben ik periodiek op de hoogte gesteld. Top.

Ik hoop als bestuurder zo weinig mogelijk bij ASNautoschade te komen.Als het toch anders loopt, zoals in mijn geval dan is een snelle reparatie prettig.Fijn dat er een leenauto beschikbaar is. Waar... Ik hoop als bestuurder zo weinig mogelijk bij ASNautoschade te komen.Als het toch anders loopt, zoals in mijn geval dan is een snelle reparatie prettig.Fijn dat er een leenauto beschikbaar is. Waar je een prettig gevoel aan overhoud is de aflevering. Een prima reparatie van de bumper, en een schoon gemaakte auto zowel van binnen als buiten. Dus als het noodlot nog een keer toeslaat zal ik ASN weer weten te vinden.

Prima service, tijdig gerepareerde auto, vervangend vervoer prima geregeld en dat alles ook nog eens heel snel.