Vlot en duidelijke service. Zowel gebeld als gemaild wanneer mijn auto klaarstond.

Mooie vervangende auto gekregen. Me eigen auto helemaal clean teruggekregen.

Ik ben...

Mooie vervangende auto gekregen. Me eigen auto helemaal clean teruggekregen.

Ik ben helemaal onder de indruk.

Snelle en adequate behandeling.
Zeer klantvriendelijk
Heldere afspraken (levertijd, telefonische berichtgeving)
Goede leenauto
goede bereikbaarheid

Telefonisch snel een afspraak kunnen regelen waarna we snel terecht konden. De vervangende auto stond klaar bij het afleveren van ons schade voertuig. Na reparatie een sms-je dat de auto opgehaald... Telefonisch snel een afspraak kunnen regelen waarna we snel terecht konden. De vervangende auto stond klaar bij het afleveren van ons schade voertuig. Na reparatie een sms-je dat de auto opgehaald kon worden en de auto was als nieuw.

Ik ben goed en vakkundig geholpen! Er werd gelijk geprobeerd om het op lossen. Goede en duidelijke communicatie, en vriendelijke mensen! Zeker een aanrader als je wat hebt!

Klantvriendelijk en meedenkend.

Wat een onwijs goed service weer, je vraagt jezelf af waarom dit zo uniek is, kunnen heel wat bedrijven nog wat van leren!

Top , vakkundig, snel . In het bijzonder Steven waar ik zo’n hoog cijfer voor geef

Uitstekend en snel en goed werk!

Zeer klantvriendelijk!
Nog nooit eerder te maken gehad met autoschade, maar na deze reparatie kom ik zeker (graag) terug mocht dit onverhoopt nodig zijn!
Goede service!