Afspraken worden correct nagekomen en afgehandeld. Prettig bedrijf
Goed contact. Personeel vriendelijk en hulpvaardig. Wordt goed werk afgeleverd.
Adequaat gehandeld en vriendelijk te woord gestaan ! Is de afspraak boven verwachting nagekomen. Vrij korte tijd voor reparatie van de auto, maar prima op tijd gerealiseerd. Leenauto stond al...Adequaat gehandeld en vriendelijk te woord gestaan ! Is de afspraak boven verwachting nagekomen. Vrij korte tijd voor reparatie van de auto, maar prima op tijd gerealiseerd. Leenauto stond al klaar en was allemaal goed geregeld. Zeker aan te raden.
Zeer klantvriendelijke mensen. Afspraak netjes op tijd. Schade keurig afgehandeld/
Zeer geode service
Duidelijke communicatie, bij het opnemen van de schade en gedurende de reparatie. auto prima hersteld. Het duurde wel wat langer door complicaties.
Alles prima geregeld en goed werk geleverd
Klantvriendelijk, vakwerk ! Oog voor details!
Na mijn 1e telefoontje kon ik direct langs komen. Correct efficient eerste contact met schade bekijken en fotograferen. Afspraak gemaakt. Op afspraakdatum stond leenauto klaar. Op de dag dat ik...Na mijn 1e telefoontje kon ik direct langs komen. Correct efficient eerste contact met schade bekijken en fotograferen. Afspraak gemaakt. Op afspraakdatum stond leenauto klaar. Op de dag dat ik volgens afspraak mijn auto weer kon ophalen, keurig bericht dat auto gereed was. Vriendelijke afhandeling. Complimenten voor de schadeherstellers gegeven.