Auto werd netjes en schoon afgeleverd. Schade van de auto is perfect gerepareerd ,zag er als nieuw uit.

De blikschade werd gefotografeerd en beoordeeld. Daarna werd een reparatieafspraak ingepland. Op de geplande datum werd de auto ingeleverd en stond een leenauto ter beschikking.. De volgende dag was... De blikschade werd gefotografeerd en beoordeeld. Daarna werd een reparatieafspraak ingepland. Op de geplande datum werd de auto ingeleverd en stond een leenauto ter beschikking.. De volgende dag was de reparatie afgerond. de auto ziet er weer keurig uit en van de de schade is niets meer te zien. Alles werd via de verzekering geregeld, geen papierwinkel en andere rompslomp!

Afgelopen dinsdag de auto voor reparatie weggebracht, gisteren kon ik de auto al weer ophalen. Schades zijn goed hersteld. Leen auto was goed.
Enige minpunt gisteren toen ik mijn auto op kwam...
Enige minpunt gisteren toen ik mijn auto op kwam halen lag er in het middenvak vd auto een metaal plaatje afkomstig van mijn gaspedaal. Hier heb zij geen melding van gedaan dat vond ik jammer omdat hij daar eraf is gegaan.

H.P.Aarssen

Gisteren mijn Mitsubishi weeropgehaald, de aanrij schade aan 2 deuren en scherm waren keurig hersteld, ik ben geweldig geholpen door Vincent, ook een tijdelijke auto mee gekregen, ik kom niet graag... Gisteren mijn Mitsubishi weeropgehaald, de aanrij schade aan 2 deuren en scherm waren keurig hersteld, ik ben geweldig geholpen door Vincent, ook een tijdelijke auto mee gekregen, ik kom niet graag bij dit soort bedrijven ( toch.) maar dan toch graag bij dit brdrijf. Echt vaklui hier..aanrader

Ik ben uitstekend geholpen. Het personeel is erg vriendelijk. De deuk die ik had is ontzettend mooi gemaakt. Ik ben de auto helaas bijna 2 weken kwijt geweest.

Heel erg fijn geholpen! Afspraken worden keurig nagekomen, heel vriendelijk personeel, fijn vervangend vervoer meegekregen, mooie locatie te Apeldoorn.

Fijn om via de website een afspraak in te plannen, zeer aardige mensen, denken met je mee

Vriendelijke en bekwame medewerkers, reparatie is technisch perfect uitgevoerd, de auto is bovendien van binnen en buiten grondig gereinigd. Alle afspraken zijn nagekomen, het enige minpuntje vind... Vriendelijke en bekwame medewerkers, reparatie is technisch perfect uitgevoerd, de auto is bovendien van binnen en buiten grondig gereinigd. Alle afspraken zijn nagekomen, het enige minpuntje vind ik de lange wachttijd tussen het opnemen van de schade en de daadwerkelijke reparatie. Dat was bijna een maand. Het andere minpuntje vind ik de leenauto. We hebben zelf een ruime stationwagen (Skoda Octavia) waar kinderen, hond en fietsen in meegaan. Met een Renault Clio is het wat behelpen om alles mee te krijgen.

Vriendelijk bedrijf, goede service! Auto gebracht voor steenslag schade motorkap, deze is weer netjes gespoten. Achter bumper ook bijgewerkt, deze had een paar plekjes waar de verf gebarsten was.

Goed en mooi resultaat. Geen gezeur met papierwerk