Een bedrijf dat op een vriendelijke en zakelijke manier mijn schade afhandelt. Zijn er extra's nodig dan is dat geen probleem.
Heb heel goede ervaringen met autoschade bedrijf Pouw, mijn relatie met dit bedrijf gaat terug tot eind zestiger,begin zeventiger jaren, ben ze altijd trouw gebleven zowel voor de auto als ook enige...Heb heel goede ervaringen met autoschade bedrijf Pouw, mijn relatie met dit bedrijf gaat terug tot eind zestiger,begin zeventiger jaren, ben ze altijd trouw gebleven zowel voor de auto als ook enige keren met de camper. Vriendelijke mensen en leveren perfect werk, en krijg ook nog eens een z.g.a.n. leen auto mee, in mijn geval altijd een automaat. Ik denk niet dat je dat bij veel auto schadebedrijven aantreft. En als kers op de taart ""voor mij althans"" een fantastisch lieve hond die je s'morgens aantreft in de ontvangstruimte.
Vriendelijke en Professionele mensen !
Het contact met Pouw was plezierig, men was heel behulpzaam met halen en brengen, toen het langer ging duren boden ze leenauto aan. Door ziekte (begrijpelijk) veel langer geduurd dan het zich...Het contact met Pouw was plezierig, men was heel behulpzaam met halen en brengen, toen het langer ging duren boden ze leenauto aan. Door ziekte (begrijpelijk) veel langer geduurd dan het zich aanvankelijk liet aanzien.
Snel en goed geholpen, keurige reparatie, fijn, vakkundig en correct personeel
De ontvangst was prima. Direct geholpen en een goede offerte. De schade keurig hersteld en de afspraken zijn prima nagekomen.
Deskundig advies; pro-actieve houding (op eigen initiatief van medewerker bemiddeling bij verzekeraar); extra service: auto werd thuis opgehaald/teruggebracht; snelle en heldere communicatie (als...Deskundig advies; pro-actieve houding (op eigen initiatief van medewerker bemiddeling bij verzekeraar); extra service: auto werd thuis opgehaald/teruggebracht; snelle en heldere communicatie (als klant word je goed en op tijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken); schade netjes en goed hersteld; auto van binnen en buiten 'spick-and-span' .
Het bedrijf doet waar zij goed in zijn: schade herstel, bereikbaarheid en communicatie. Geen enkele terughoudendheid om van hun diensten gebruik te maken.
Prima bedrijf. Heldere afspraken over herstel, tijdsduur en kosten. Prettig te woord gestaan. Schade heel mooi hersteld.
Uitstekende behandeling en goede afhandeling en meedenken over eventueel vervangend vervoer . De auto is weer als nieuw en uitstekende service .