Snel en vakkundig herstel, erg vriendelijk personeel!
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde schadeherstel aan mijn (privé)auto. De schade is volledig hersteld en de auto is gepoetst opgeleverd, er was een passende leenauto beschikbaar en de...Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde schadeherstel aan mijn (privé)auto. De schade is volledig hersteld en de auto is gepoetst opgeleverd, er was een passende leenauto beschikbaar en de alles is volgens afspraak afgehandeld, klasse !
De medewerkers waren klantvriendelijk . uitleg is goed. de auto is keurig herstelt.
Een net bedrijf, keurige ontvangst en uitleg. Pouw denkt mee. Schade is keurig verholpen.
Goede service en de reparatie is geweldig uitgevoerd! Boven verwachting!
Het contact was heel vriendelijk en accuraat; ik heb de ontvangst maar ook de verdere afhandeling als zeer prettig ervaren. Er werd goed geluisterd en er werden goede oplossingen en suggesties...Het contact was heel vriendelijk en accuraat; ik heb de ontvangst maar ook de verdere afhandeling als zeer prettig ervaren. Er werd goed geluisterd en er werden goede oplossingen en suggesties voorgesteld. De aanleiding was natuurlijk niet leuk, maar ik ging toch met een enigszins tevreden en opgelucht gevoel naar huis.
Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren Mooie, fatsoenlijke leenauto zonder extra kosten. Zou mijn eigen auto er voor inruilen :-) Goed herstel van de schade. Niets meer van te zien
Jammer dat ik nogmaals moest terug komen omdat een strip niet gelijk was geleverd.Het contact heb ik als erg prettig ervaren. Vriendelijk, duidelijk en oplossingsgericht.
Jammer dat ik nogmaals moest terug komen omdat een strip niet gelijk was geleverd. Verder keurig gerepareerd.
Prima werk geleverd . Goede service . Schade viel wel 80 euro duurder uit dan voorzien ( is eerst wel netjes gemeld )
Het telefonisch en persoonlijk contact waren vriendelijk, deskundig, duidelijk en geinteresseerd. De afhandeling was dit eveneens. Zeer tevreden dus over de service en het schadeherstel.