Mensen zijn vriendelijk, maar dat is natuurlijk ook heel normaal.
Bij het schadebedrijf werd ik uitermate vriendelijk te woord gestaan. Het allereerste wat me opviel: de NETHEID binnen het bedrijf. Wat betreft de afspraken : alles stipt op de juiste tijd...Bij het schadebedrijf werd ik uitermate vriendelijk te woord gestaan. Het allereerste wat me opviel: de NETHEID binnen het bedrijf. Wat betreft de afspraken : alles stipt op de juiste tijd en volgens afspraak. Kortom: klantvriendelijk en correct.
Zeer klantvriendelijk snelle afhandeling zeer duidelijk goed advies .
Prima, duurde alleen wat langer dan verwacht. Duide
Gewoon goed.
Van begin tot eind een goede service, heldere communicatie en de auto weer helemaal hersteld en schoon afgeleverd
Prima de enige opmerking die ik heb is dat er niet verteld is ik er slecht 100 kilometer per dag gereden mag worden met de leenauto.
Ben goed tevreden alles wordt netjes afgehandeld
Uiterlijk is de schade goed gerepareerd.Jammer was dat we erg lang moesten wachten voordat daadwerkelijk de auto werd gerepareerd.Wel een prettig contact en vooral een zeer goede regeling m.b.t. de...Uiterlijk is de schade goed gerepareerd.Jammer was dat we erg lang moesten wachten voordat daadwerkelijk de auto werd gerepareerd.Wel een prettig contact en vooral een zeer goede regeling m.b.t. de leenauto
Hebben mij meerdere malen een goede service gegeven. Denken mee met de klant en het resultaat is een tevreden klant en een mooi hersteld voertuig.