Goede servies en vriendelijke mensen die je heel snel helpen en de afspraken na komen
Goede service en vriendelijke mannen
Auto is tip top hersteld. En sneller dan verwacht. Vriendelijke en correcte contacten met medewerkers.
Vriendelijk, goed bereikbaar, schone leenauto, snel geholpen, zelfs mijn eigen auto is een poetsbeurtje overheen gegaan na schadeherstel.
Prettige benadering
De service is prima, de reparatie is met veel zorg uitgevoerd, de auto is nog door de wasstraat gegaan en glom mij te gemoed . Dit schade bedrijf verstaat zijn vak ,top . Zal het iedereen...De service is prima, de reparatie is met veel zorg uitgevoerd, de auto is nog door de wasstraat gegaan en glom mij te gemoed . Dit schade bedrijf verstaat zijn vak ,top . Zal het iedereen aanbevelen .
Zeer goede en snelle service
Goede ervaring gehad
Helaas een aantal keer al schade moeten laten herstellen bij ASN. Telkens goede service, duidelijke afspraken en zij regelen alles met de verzekering. Uiterst tevreden.