Ondanks "lastige" kleur van de auto, is het spuitwerk buitengewoon goed gelukt! Vrijwel geen verschil te zien met de niet gespoten carrosseriedelen. Auto zowel binnen als buiten netjes en... Ondanks "lastige" kleur van de auto, is het spuitwerk buitengewoon goed gelukt! Vrijwel geen verschil te zien met de niet gespoten carrosseriedelen. Auto zowel binnen als buiten netjes en schoon afgeleverd! Binnen de afgesproken tijd was auto weer klaar. Vervangende vervoer ook prima in orde.

Mijn eerste indruk was al direct positief. Zeer klantvriendelijk te woord gestaan en met een bakje koffie professioneel door alle stappen van het proces geleid. Dit gaf direct een goed en... Mijn eerste indruk was al direct positief. Zeer klantvriendelijk te woord gestaan en met een bakje koffie professioneel door alle stappen van het proces geleid. Dit gaf direct een goed en geruststellend gevoel. De schade is perfect hersteld en de auto was daarnaast ook nog een schoongemaakt. Wat een ongekende service.

Service was prima. Het feit dat ik niet kon wachten op het vervangen van de band omdat het uitlijnen elders plaats vond, vond ik wel wat moeizaam.

Goed, vriendelijk en professioneel

1. Wordt top kwaliteit geleverd.
2. k kom er al, ook met wagens van ons bedrijfspark al 25 jaar, en nooit 1 klacht gehad.
3. Luisteren goed naar je wensen.
4. Uiterst betrouwbaar...
1. Wordt top kwaliteit geleverd.
3. Luisteren goed naar je wensen.
4. Uiterst betrouwbaar personeel.
5. Ik persoonlijke wensen wordt voorzien.
6. Tijdelijke wagen beschikbaar of anders haal en thuisbreng service.
7. Wagen wordt keurig schoon afgeleverd.
8. Vriendelijk en deskundig personeel.
9. Ik zou nooit ergens anders heen gaan, zoveel vertrouwen heb ik in hun.

Vriendelijk ontvangst, duidelijke informatie en goede uitvoering van de schade.
Goede en vriendelijk personeel.

Prima bedrijf. Goede service.

Telefonisch een afspraak gemaakt om de schade aan mijn auto te laten repareren. ik werd beleefd en vriendelijk te woord gestaan . mijn schade aan mijn auto is prima gemaakt. niets dan lof.

Top! Ik heb eerder geen schade moeten herstellen, maar het was een topservice. Heel klantvriendelijk. Mijn auto is zowel binnen als buiten na afloop schoongemaakt. Verder kreeg mn auto een dag... Top! Ik heb eerder geen schade moeten herstellen, maar het was een topservice. Heel klantvriendelijk. Mijn auto is zowel binnen als buiten na afloop schoongemaakt. Verder kreeg mn auto een dag eerder. Idem voor de vervangende auto die ik heb gekregen: het was schoon en stond al klaar.

Goede communicatie, vriendelijke service en zelfs met een lada niva fantastische service ! Bedankt !