Zakelijke aanpak vriendelijke behandeling te onthouden en/om door te geven

Zowel persoonlijk als telefonisch uitstekende communicatie. Duidelijke afspraken en alle werkzaamheden voor herstel naar volle tevredenheid binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.

Was bij me om de hoek, dus geen vervangend vervoer, wat overigens wel aangeboden is. Vriendelijke mensen, vlot geholpen en de auto ziet er weer tip top uit.

Naar aanleiding van beschadigingen door hagel o.a. op het dak van de auto heb ik op 14 augustus j.l. contact met ASN opgenomen. Op 30 augustus heb ik de auto gebracht
en laat in de middag...
en laat in de middag weer opgehaald. De werkzaamheden zijn erg goed uitgevoerd en kleine andere deukjes zijn eveneens behandeld . Ik ben zeer tevreden met het resultaat !

Goed geholpen en alles is soepel verlopen ondanks de drukte van de hagel schade’s die ze op dit filiaal hadden

Ik breng hier al jaren mijn auto en ben door verschillende medewerkers geholpen.
Allen vriendelijk en duidelijk. Auto ziet er altijd weer tip top uit.

Het personeel is uiterst vriendelijk alles wordt ui handen genomen en op uiterst professionele wijze afgehandeld schade is perfect gemaakt niets aan af te keuren

Prima ervaring. Afspraak goed gemaakt, keurig vervangend vervoer geregeld en netjes gerepareerd.

Eerste ervaring positief. Klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.

Zoals een eerdere schade naar volle tevredenheid is gerepareerd, is deze nieuwe (hagel)schade ook nu weer perfect afgehandeld. Ook eerder dan verwacht , dankzij de inzet van het zeer vakkundige... Zoals een eerdere schade naar volle tevredenheid is gerepareerd, is deze nieuwe (hagel)schade ook nu weer perfect afgehandeld. Ook eerder dan verwacht , dankzij de inzet van het zeer vakkundige personeel.