Vriendelijke medewerkers en de auto was op de afgesproken tijd weer keurig klaar. En ik kreeg hem nog schoner terug dan dat ik hem had achtergelaten. Erg fijn.
Door drukte toch super snel geholpen! Toppers
Super gedaan! en dat is deze drukke tijden. Alles volgens afspraak
Goede service en goed werk geleverd. Vriendelijk en kundig personeel. Houden zich aa afspraken.
Prima geholpen. Vriendelijk en klantgericht. Auto schoon en gewassen afgeleverd. TOP Geen verdere aanmerkingen
Auto is netjes gerepareerd! volgens afspraak
Het contact is prima verlopen en het bedrijf denkt en werkt klantgericht. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk zij werken hard om klant zo snel mogenlijk te helpen. Gemaakte afspraak...Het contact is prima verlopen en het bedrijf denkt en werkt klantgericht. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk zij werken hard om klant zo snel mogenlijk te helpen. Gemaakte afspraak is zeer zeker nagekomen. Mijn eerdere ervaring met dit bedrijf was al prima en nu weer! De auto is door goede vakmensen hersteld en is weer als nieuw! Ik ben zeer tevreden en blij met ASN schadeCentrun Rotterdam!
Het was snel geregeld. komt afspraken na
Mijn ervaring was goed. kon snel een afspraak maken en de schade is netjes hersteld.