Super hulp saam klant vriendelijk ,een aanrader waard om hier heen te gaan voor schade herstel van u auto. komen hun belofte na en werken erg precies. ik kom er erg graag terug met mijn...Super hulp saam klant vriendelijk ,een aanrader waard om hier heen te gaan voor schade herstel van u auto. komen hun belofte na en werken erg precies. ik kom er erg graag terug met mijn volgende schade ,hoop alleen dat dat nog lang mag duren.
Ze hebben de auto netjes gemaakt, er is niets meer aan de plekjes te zien.
Nadat mijn verzekering had gebeld, kreeg ik direct een telefoontje met de vraag wanneer mijn auto opgehaald kon worden. Dat was al binnen 2 dagen! Tevens werd een leenauto voor mijn deur gezet. 3...Nadat mijn verzekering had gebeld, kreeg ik direct een telefoontje met de vraag wanneer mijn auto opgehaald kon worden. Dat was al binnen 2 dagen! Tevens werd een leenauto voor mijn deur gezet. 3 dagen later was mijn auto al klaar en was men bereid om deze op mijn werk om te ruilen, zelfs op een tijdstip dat ik beschikbaar was. De reparatie is zeer goed uitgevoerd, de contacten waren vriendelijk. Niet anders dan lof!
Goede service. Mogelijkheid voor een leenauto als de reparatie langer duurt dan gepland. Er wordt een indicatie gegeven hoelang de reparatie zal duren.
Ervaring is goed, netjes te woord gestaan, auto is weer mooi geworden, ook weer netjes terug, fijn bedrijf, zou ik zeker weer terug gaan als ik schade had.
Prima gewerkt.
ASN heeft mijn schade heel netjes behandelt. Is ook zeer klantvriendelijk en alles was op de afgesproken tijd klaar
Auto was binnen de beloofde 2 dagen hersteld. Er stond een leen auto voor me klaar. Schade netjes hersteld.
Goed. Enige opmerking is dat als je de afspraak hebt gemaakt dat je auto wordt opgehaald je een mail krijgt dat je hem moet brengen