Prima service. Goede uitleg. Afspraken goed nagekomen. Vervangend vervoer goed geregeld en wensen klant meegenomen!
Zeer tevreden ,uitstekend service
Altijd vriendelijk en behulpzaam snelle afwikkeling van de schade
Het heeft enkele dagen geduurd na de schademelding voordat er contact was met de garage. Vervolgens zijn we heel klantvriendelijk te woord gestaan. De servicemedewerker heeft goed met ons...Het heeft enkele dagen geduurd na de schademelding voordat er contact was met de garage. Vervolgens zijn we heel klantvriendelijk te woord gestaan. De servicemedewerker heeft goed met ons meegedacht, uitgebreid uitgelegd wat er in deze situatie moest gebeuren en hoe dat in zijn werk ging. Ook heeft hij contact gezocht met onze verzekering om de vervanging van de voorruit te regelen zodat we alleen het eigen risico hoefden te betalen. Op de dag van de vervanging kon ik zelfs vervangend vervoer krijgen. Al met al zijn we zeer tevreden over de verleende service en de uitgevoerde werkzaamheden.
Bij aankomst werd er goed geluisterd, en bij aflevering kreeg ik duidelijke uitleg over de gedane reparatie. Heb ook 2 keer een zeer nette, moderne leen-auto meegekregen. Bedankt voor de goede...Bij aankomst werd er goed geluisterd, en bij aflevering kreeg ik duidelijke uitleg over de gedane reparatie. Heb ook 2 keer een zeer nette, moderne leen-auto meegekregen. Bedankt voor de goede service.
Op de eerste plaats wordt meteen helderheid gegeven over de omvang van de schade. De afspraak over herstel is meteen ook duidelijk, en in mijn geval werd er een "noodreparatie"...Op de eerste plaats wordt meteen helderheid gegeven over de omvang van de schade. De afspraak over herstel is meteen ook duidelijk, en in mijn geval werd er een "noodreparatie" uitgevoerd, om toch een paar dagen te kunnen rijden, voordat het herstel zou gaan plaatsvinden. Het herstel is perfect uitgevoerd en werd ook professioneel opgeleverd. Dus prima tevreden!
Fijne snelle duidelijke service ! Top geregeld allemaal
Het eerste contact was al meteen heel klantvriendelijk en prettig. Duidelijke uitleg gekregen van de werkwijze. Goed ontvangst bij de receptie en de sleutels uitgewisseld omdat ik vervangend vervoer...Het eerste contact was al meteen heel klantvriendelijk en prettig. Duidelijke uitleg gekregen van de werkwijze. Goed ontvangst bij de receptie en de sleutels uitgewisseld omdat ik vervangend vervoer mee kreeg. Een hele nette auto die ook netjes van binnen was. Reed zelfs fijner dan mijn auto ;-) Auto is ook mooi gerepareerd en zelfs de auto was gewassen. Al met al complimenten voor dit alles.
ASN Autoschade Schonewille is een vertrouwd adres met veel expertise en een prima service.
Goede service goed vakwerk komt afspraken na weinig woorden goed resultaat