Een zeer net bedrijf die de schade helemaal verzorgd, ook met de verzekering. Je krijgt een huurauto mee en auto is goed gemaakt. Zeer vriendelijk en kundig personeel.
Zeer goed geholpen en netjes gerepareerd
Uitvoering schade prima. Komt de afspraken goed na.Vriendelijk geholpen.Dik tevreden.
Zeer vriendelijk, goede service en prima resultaat
Klantvriendelijk. denken mee.
Zeer Klantvriendelijk vanaf moment van de schadeopname tot aan het ophalen van de auto na reparatie
Correct in communicatie. Vriendelijk en informatief. Had om een rekening gevraagd wat ze naar de verzekering zouden sturen. Dat zou bij ophalen van auto krijgen. Nog niet gekregen. Ik voelde...Correct in communicatie. Vriendelijk en informatief. Had om een rekening gevraagd wat ze naar de verzekering zouden sturen. Dat zou bij ophalen van auto krijgen. Nog niet gekregen. Ik voelde me in vertrouwde deskundige handen.
Snelle afhankelijk en vriendelijk personeel
Dienstverlening is uitmuntend. Een erg betrouwbaar bedrijf dat de schade perfect herstelt.