Vriendelijk personeel en snel en vakkundig geholpen. De auto ziet er weer als nieuw uit. Bedankt team.
Keurig en vriendelijk contact, komen afspraken na (gepaste leenauto met automaat stond mooi klaar), het gedane werk aan mijn auto was meer dan perfect omdat ze zelfs nog een krasje hebben weggewerkt...Keurig en vriendelijk contact, komen afspraken na (gepaste leenauto met automaat stond mooi klaar), het gedane werk aan mijn auto was meer dan perfect omdat ze zelfs nog een krasje hebben weggewerkt die ik nog niet gezien had.
Zeer vriendelijk, kundig en vlot geholpen :)
Netjes geholpen en binnen de afgesproken tijd was de auto klaar, zelfs mooi gestofzuigd! Super!!
Wij herkennen dit bedrijf als; - welwillend - deskundig - punctueel - uitermate klantvriendelijk - maken geen beloften die ze niet waar kunnen maken -...Wij herkennen dit bedrijf als; - welwillend - deskundig - punctueel - uitermate klantvriendelijk - maken geen beloften die ze niet waar kunnen maken - bedrijfsgebouw maakt een smetteloze indruk - receptioniste is een schat
Perfect geholpen ,zeer vriendelijk goed werk afgeleverd
De auto volgens afspraak binnen 3 dagen keurig gerepareerd.
Prima ontvangst Snelle en duidelijke afspraken en afhandeling. Goede vervangende auto. p.s. De koplampen lijken niet goed afgesteld te zijn na de reparatie.
ASN handelt de schade prima af. Het maken van de afspraak liep vlot, vervangende auto stond klaar en mijn auto was na de reparatie prima in orde. Afstemming met verzekering is gedaan zonder mijn...ASN handelt de schade prima af. Het maken van de afspraak liep vlot, vervangende auto stond klaar en mijn auto was na de reparatie prima in orde. Afstemming met verzekering is gedaan zonder mijn inbreng, prima.
Na vriendelijk contact en duidelijk afspraak is schade netjes en professioneel verholpen.