Schade prima hersteld. Leenauto meegekregen waar, na achteraf bleek, al schade op zat. Dat was niet vooraf gemeld.
Ja,die is goed.
De dame die als eerste contactpunt fungeert is vriendelijk, komt haar afspraken na en is servicegericht. Ze probeert je zo goed en snel mogelijk te helpen. De monteur die ik heb besproken was...De dame die als eerste contactpunt fungeert is vriendelijk, komt haar afspraken na en is servicegericht. Ze probeert je zo goed en snel mogelijk te helpen. De monteur die ik heb besproken was vriendelijk en heeft duidelijk toegelicht welke werkzaamheden ze aan de auto hebben verricht. Al met al prima service!
afspraak gemaakt ivm schade , zeer vriendelijk en snelleaf sppraak om schade te beijken. zeer snel afsprak om schade te herstellen. schade netjes en heel snel hersteld. afspraak gemaakt ivm schade , zeer vriendelijk en snelleaf sppraak om schade te beijken. zeer snel afsprak om schade te herstellen. schade netjes en heel snel hersteld. leen auto vriendelijk personeel
zeer tevreden
Gewoon goed.
De medewerkers van schonewille hebben mij snel geholpen met mijn schade aan mijn ruit en meteen een afspraak gemaakt voor de schade deze is na tevredenheid gemaakt Zeer goede service!
Vriendelijk te woord gestaan, gemaakte afspraken nagekomen. Reparatie keurig netjes uitgevoerd. We zijn heel tevreden.
Vriendelijk adequaat en ter zake kundig. Mijn auto zag er tiptop uit na de reparatie. Ook fijn gewassen en schoongemaakt. Top!
Deskundig en vriendelijk personeel dat transparant overkwam en kwaliteit leverde. Met de haal- en brengservice werd het een 10 waard!
Prima service en duidelijke voorwaarden. Verder prima reparatieresultaat!