Medewerkers toonden zich zeer flexibel en behulpzaam, waardoor ik mijn werk kon doen en precies op tijd weer over mijn auto kon beschikken voor een buitenlandse zakenreis
Alles wordt keurig geregeld; onder andere de afwerking met de verzekeringsmaatschappij. Verder enkele trefwoorden: perfect herstelresultaat, auto ziet er weer helemaal als nieuw uit....zowel van...Alles wordt keurig geregeld; onder andere de afwerking met de verzekeringsmaatschappij. Verder enkele trefwoorden: perfect herstelresultaat, auto ziet er weer helemaal als nieuw uit....zowel van binnen als van buiten, vriendelijk, supersnel, geweldige leenauto. Kortom: vakmanschap is meesterschap!
Via ZLM zijn we bij u uitgekomen. makkelijk te bereiken ,en in de praktijk kwaliteit geleverd, zonder veel rompslomp,. dus alles is naar wens verlopen...….
Goede service
Uitstekende service, perfecte uitvoering reparatie en schadeafhandeling. Auto netjes afgeleverd.
Heel goed snel afgehandeld en een leenauto.
Klantvriendelijk, services was super snel, maar de kosten van de schade was duur vind ik
Goed.
Prima bedrijf en personeel. Auto is goed gemaakt en gepoetst
Zeer correct en vriendelijke behandeld. De schade is netjes hersteld.